Ben Affleck Jennifer Lopez

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
nema zle krvi

Sve za djecu: Ben Affleck u zajedničkom izlasku s bivšom i sadašnjom suprugom

Slavni glumac viđen je u društvu s "njegove dvije Jennifer"- Garner i Lopez. Naime, paparazzi su ih uhvatili nakon školskog mjuzikla na kojem su bili s djecom.

Slavni glumac viđen je u društvu s "njegove dvije Jennifer"- Garner i Lopez. Naime, paparazzi su ih uhvatili nakon školskog mjuzikla na kojem su bili s djecom.

Već godinama se priča kako su Jennifer Garner i Ben Affleck usprkos raspadu braka ostali u dobrim odnosima i zajednički odgajaju njihovo troje djece. A iako se šuškalo kako su odnosi napeti otkako je Ben ponovno s pjevačicom Jennifer Lopez, čini se da svi zajedno pokušavaju naći zajednički jezik. Naime, paparazzi su Bena i njegove "dvije Jen" snimili u zajedničkom izlasku. Bili su svi zajedno na školskom mjuziklu. S njima su bili i 14- godišnja Seraphina i 11- godišnji Samuel koje Ben ima s bivšom suprugom, ali i kći J. Lo, 15- godišnja Emme koja je na predstavu stigla s mamom i njezinim novim suprugom.

Iako su iz škole izašli odvojeno, Garner je s kćeri i sinom bila nekoliko koraka ispred Afflecka i Lopez koja je supruga držala pod ruku. Svi su bili ležerno odjeveni i dobro raspoloženi. Ben i Garner imaju i 18- godišnju Violet koja ovaj put nije bila s njima.

image

Garner je s djecom bila nekoliko koraka ispred Bena Afflecka i Jennifer Lopez

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jennifer, Jennifer i Ben itekako imaju kompleksnu povijest. Naime, Lopez i Affleck bili su zaručeni i prije no što se Ben zaljubio i potom oženio s Garner. U braku su proveli 13 godina i rastali se 2018. godine. J.Lo se međuvremenu zaljubila u kolegu Marca Anthonyja s kojim i ima blizance Emmu i Maxa. Nakon što su se oboje rastali, Lopez i oskarovac su se pomirili 2021., a vjenčali 2022.

Ovaj put u zajedničkom izlasku nije bilo Garnerinog partnera, Johna Millera s kojim je ponovno u vezi. Naime, s Millerom je bila u vezi 2019. godine pa su nakratko prekinuli i 2021. se ponovno pomirili. I dalje uživaju u vezi, a mnogi se pitaju hoće li vjenčati. Već ranije su paparazzi uhvatili Millera i Afflecka u zajedničkom druženju. Čini se kako između bivših supružnika, ali i njihovih novih partnera nema zle krvi i da im je na prvom mjestu zajedničko odgajanje djece.

Linker
28. travanj 2024 01:12