U Vječnom gradu

Sylvester Stallone u Rimu uživao u shoppingu sa svojim omiljenim ženama

Slavni glumac pokazao je neviđeno strpljenje kada je sa svojom suprugom i kćerima obilazio dućane, a primirio ga je sigurno blagoslov katoličkog poglavara koji mu je otkrio kako je u mladosti uživao u njegovim filmovima.

Bračna kriza definitivno je iza njih. Teško je bilo kojeg muškarca nagovoriti da sa ženom ide u shopping, ali holivudski snagator Sylvester Stallone od nedavno to radi s užitkom. Naime filmski Rocky s Jennifer Flavin i kćerima Sophie, Scarlett i Sistine boravi u Rimu pa nije mogao odbiti njihovu želju da u modnoj meki ne obnove garderobu i torbice.

image

Zbog snimanja reality showa, jedno popodne prodavali su sladoled u kultnoj slastičarnici Giolitti

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Koliko je primijećeno, nije se petljao u njihov izbor, a osmijeh je na lice navukao tek kada su napustili dućan. Kćeri su nosile i razne vrećice iz modnih dućana pa se čini da je taj dan u potpunosti posvetio svojim curama i njihovom veselju. No obitelj Stallone nije u Vječni grad došla samo u shopping, nego je razlog mnogo važniji. Slavni glumac postao je počasni građanin Rima s obzirom na to da su mu djed i otac porijeklom iz Italije, točnije mjesta nedaleko Napulja.

image

Na audijenciji kod pape Franje sa suprugom, kćerima i mlađim bratom Frankom

DIVISIONE PRODUZIONE FOTOGRAFICA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Nakon velikog priznanja, obitelj Stallone bila je na audijenciji kod pape Franje od kojeg su dobili blagoslov, a papa je nešto mlađem glumcu rekao kao je odrastao uz njegove filmove, pogotovo one o boksaču Rockyju Balboi. Osim toga, obitelj u Vječnom gradu snima i drugu sezonu svog reality showa "The Family Stallone" u produkciji MTV-a pa će se sigurno i audijencija kod pape, kao i sve ostalo što su radili u Rimu moći uskoro vidjeti i na malim ekranima.

Linker
24. rujan 2023 04:45