PROFIMEDIA
S posvetom

Tajna je vani! Nakon godinu dana, otkriveno je ime Rihanninog sina

Glazbeni par očekuje drugo dijete, a tek sada otkriveno je ime njihovog prvog sina, koje su više od godinu dana uspjeli očuvati kao tajnu.

Glazbeni par očekuje drugo dijete, a tek sada otkriveno je ime njihovog prvog sina, koje su više od godinu dana uspjeli očuvati kao tajnu.

Mogulica s Barbadosa u iščekivanju je drugog djeteta, a obožavatelji do nedavno nisu znali niti kako se zove njezin prvorođeni sin. Rihanna je prije godinu dana rodila sina, a njegovo ime držala je u tajnosti. Obožavatelji su nagađali da je njegovo ime Noah, no pjevačica niti A$AP Rocky nikada to nisu potvrdili.

Ime sina je pak sasvim drugačije - Daily Mail je otkrio da su ga nazvali RZA Athelston Mayers, što je posveta reperu RZA, frontmenu grupe Wu-Tang Clan. Rihanna je inače u nekoliko navrata nosila majice s natpisom Wu-Tang Clan i likom repera, no obožavatelji nisu uspjeli pročitati "hintove". Nije poznato koja je točna poveznica između Rihanne, A$AP Rockyja i repera RZA - glazbenica nije surađivala s grupom, dok je Rocky s njima ostvario suradnju 2015. godine, dok su i privatno obožavatelji hip-hop sastava osnovanog početkom devedesetih godina.

image
SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vijest o drugoj trudnoći Rihanna je otkrila nastupom na Super Bowlu u veljači ove godine, pa uskoro očekuje rođenje drugog djeteta - još uvijek nije otkrila spol, a vjerujemo da će oko otkrivanja imena i ostalih detalja biti tajnovita baš kao i s RZAom. Na Met Gali otkrila je da je druga trudnoća dosta drugačija od prve:

"Ne žudim za nekom hranom, ali mučnine su jako česte. Sve je drugačije ovoga puta, no uživam u svemu. Zaljubljena sam u svog mališana, opsjednuta sam i ne osjećam se zbog toga krivom", priznala je Rihanna koja je s reperom A$AP Rockyjem službeno u vezi od 2020., a poznavali su se više od desetljeća prije nego što su postali par.

Linker
26. travanj 2024 00:15