Giorgio Arman ina svojoj jahti
 

 PREMIER PHOTO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Opušteno ljeto

Talijanski modni mag uživa na Ibizi na jahti koju je sam dizajnirao

Iako je poznat po tome da najradije nosi crno, talijanski dizajner "kapitulirao" je pred nesmiljenom ljetnom žegom i posegnuo za bojom primjerenoj ljetu.

Iako je poznat po tome da najradije nosi crno, talijanski dizajner "kapitulirao" je pred nesmiljenom ljetnom žegom i posegnuo za bojom primjerenoj ljetu.

Premda je u poznoj dobi, Giorgio Armani ljetuje onako kako je godinama činio, ploveći. Budući da vrijeme čini svoje, oslonio se o ruku svog pomoćnika prilikom iskrcavanja na Ibizi sa svoje super jahte Main, no 89-godišnja legenda u svijetu mode rivom se prošetao bez ičije pomoći. Impresivno motorno plovilo dugo gotovo 65 metara njegov je dom na moru, a jahta je izgrađena 2008. prema njegovim nacrtima.

"Dizajnirao sam brod u cijelosti, od trupa do interijera, stavljajući sve što smatram važnim na moru i, u isto vrijeme, uvodeći koncept doma. I tako sam dizajnirao ne samo stvari kao što su prostori za sunčanje i blagovanje, već i dijelove u kojima ljudi stvarno žive, najintimnije dijelove," rekao je dizajner svojedobno za portal Boat International.

image

Giorgio Armani početkom lipnja ove godine na Tjednu mode u Parizu

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Odmor je ove godine započeo u St. Tropezu, a potom se zaputio na Balearske otoke i pristao na Ibizi. Dok je golemo plovilo oprezno manevriralo u luci, dizajner je bio gol do pasa, uživajući u komociji i činjenici da na moru ne mora razmišljati o tome što nosi, no zbog šetnje rivom ipak je navukao bijelu majicu. Modni mag koji je crne, muške odjevne kombinacije učinio bezvremenskim, morao je pokleknuti pred nesmiljenim ljetom i prigrliti boju koju je u mlađim danima rijetko nosio.

Linker
27. travanj 2024 15:38