dosta joj je

Tamara Ecclestone nudi 7 milijuna eura za uhićenje Daniela Vukovića

Tamari je puknuo film te je odlučila odbaciti konvencionalne metode lova na pljačkaše i okrenuti se onome što uvijek pali - nuđenju novca.

Tamara Ecclestone, kći bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Ecclestone, nudi sedam milijuna eura za informacije koje bi mogle dovesti do pronalaska njenih dragocjenosti ukradenih u najvećoj britanskoj provali u povijesti. Procijenjena vrijednost ukradenog nakita, gotovine i dragulja je 29.4 milijuna eura, javlja BBC.

Tamara je na Instagramu objavila da će dati nagradu od 25 posto vrijednosti svega što policija uspije pronaći na temelju informacija koje dobiju.

"Dovoljno dugo sam čekala da mi vrate ukradene stvari na konvencionalne načine. Do danas nije pronađeno ništa osim jednog para naušnica, koje su se nalazile na ušima Marije Mešter", započela je i dodala da su nadležni odradili odličan posao, no i njima su ruke vezane kao što je "to slučaj sa Srbijom", naglasila je.

image

Tamara Ecclestone s kćeri Sofijom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Sada ću učiniti ono što sam željela učiniti od samog početka, i to u stilu Mela Gibsona iz filma Ransom. Rado ću platiti nagradu za povrat moje ili Jayeve ukradene imovine te za hvatanje i kazneni progon Daniela Vukovića", napisala je.

"Pomisao na te odvratne ljude, koji preturaju po svakoj sobi u mojoj kući, upadaju u moj dom, diraju moje stvari i kradu neke od meni najdragocjenijih predmeta, znači da nikada neću moći biti u toj kući s istim osjećajem sigurnosti koji sam nekoć imala", istaknula je.

Pljačka u kojoj je ostala bez velikog dijela dragocjenosti dogodila se u prosincu 2019. godine, kad su ona i suprug Jay Rutland bili u Laponiji s njihovom kćerkom i psom.

Uhićena su trojica talijanskih pljačkaša, a četvrti Srbin Daniel Vuković i dalje je na slobodi.

Linker
24. travanj 2024 10:46