CROPIX
SLATKIH 16

Tarik i Lejla slave: "Hvala ti za najljepših 16 godina moga života"

Poznati glumac i TV voditelj odlučio je obilježiti sinov rođendan fotografijom na Instagramu, a lijepe riječi uputila mu je i majka, Lejla Filipović.

Poznati glumac i TV voditelj odlučio je obilježiti sinov rođendan fotografijom na Instagramu, a lijepe riječi uputila mu je i majka, Lejla Filipović.

Glumac i TV voditelj Tarik Filipović emotivnom objavom na društvenim mrežama sinu Armanu čestitao je 16. rođendan.

"Sweet sixteen. Arman. Shodno kulturi iz koje dolazi, ime ima različita značenja. Ideal, cilj, želja, borac, ratnik, san, poštovana osoba... Ime koje ide uz njega. Da ne skliznem na krilima emocija u patetiku... Hvala ti za najljepših 16 godina moga života. I naravno, voli te tata", napisao je u opis zajedničke fotografije 51-godišnji Tarik, koji je prije nekoliko godina za Gloriju otkrio kako u potpunosti razumije pubertetske mušice svojeg sina.

"Trudim se ne biti roditelj koji stalno ponavlja: ‘Ako sam ja radio ludosti, ne moraš i ti‘", izjavio je u intervjuu 2020. godine. Čestitkama se pridružila i ponosna mama, Lejla Filipović koja je Armanu kratko poručila "Mijenjat će se ljudi, mijenjat će se svijet, al‘ ti ćeš uvijek biti moj najljepši cvijet".

Lejla pak nam je lani, povodom svojeg 47. rođendana, priznala kako ima sve što želi i da, iako su je mnogi plašili pubertetom, s njezinim dečkima sve prolazi u redu.

"Kad se samo sjetim kako su me plašili onim što me čeka u odgoju i odrastanju mojih dječaka… Trudnoćom, porodom, bebinim grčevima, zubićima koji izlaze, pubertetom... a na kraju to sve tako proleti da ti bude žao što je njihovo djetinjstvo prošlo tako brzo. Moji dječaci sada su mladići", kazala je Lejla u razgovoru za Gloriju.

image

Na vjenčanju Jusufa Nurkića i Emine Đurić prošle godine

TONĆI PLAZIBAT/ CROPIX

Supružnici Filipović već godinama slove kao jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Svoju su ljubav okrunili brakom 2007. godine na Silvestrovo, dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman, a u srpnju 2008. organizirali su veliko svadbeno slavlje na imanju Marincel u Zagrebu. Njihova ljubav rodila se godinu dana ranije, a Lejla se dotad rastala od Dade Majolija, brata bivše tenisačice Ive Majoli, s kojim ima 20-godišnjeg sina Dinu.

Tarik i Lejla su u posljednje vrijeme češće počeli objavljivati zajedničke fotografije sa sinovima. Sredinom prosinca obitelj se pohvalila na društvenim mrežama kako uživa u koncertu Dine Merlina, s kojim su i pozirali nakon nastupa, a nedavno su s obožavateljima dijelili i svoje avanture iz Dubaija.

Linker
26. travanj 2024 06:38