MIAMIPIXX/VAEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
na sve je mislio

Tata nije škrtario: Bajkovito vjenčanje Tiffany Trump Donalda je stajalo milijune dolara

Samo su cvjetni aranžmani ispod kojih se Tiffany Trump udala za poduzetnika Michaela Boulosa stajali bogatstvo, kao i vjenčanica Elieja Saaba.

Samo su cvjetni aranžmani ispod kojih se Tiffany Trump udala za poduzetnika Michaela Boulosa stajali bogatstvo, kao i vjenčanica Elieja Saaba.

Najmlađa kćer Donalda Trupa, samozatajna Tiffany, udala se za američkog poduzetnika Michaela Boulosa na obiteljskom posjedu Mar-a-Lagu. Raskošan obiteljski dom tom prilikom je preobražen u prizor iz bajke prepun cvjetnih aranžmana u bijeloj, plavoj te u pastelnim bojama koji su zacijelo stajali pravo bogatstvo.

image

Poljubac tate i kćeri.

MIAMIPIXX/VAEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dojam je da bivši američki predsjednik nije škrtario: za njega su želje kćeri koju je dobio u bivšem braku s bivšom manekenkom Marlom Maples, bile zapovijed. Kuma je bila mladenkina polusestra Ivanka Trump u svijetloplavoj kreaciji za djeveruše koja pomalo podsjeća na haljine drevnih grčkih karijatida.

Do oltara ukrašenog bijelim, plavim i ružičastim cvjetnim aranžmanima mladenku je dopratio njezin otac. Prije nego li ju je prema običaju, ‘predao‘ mladoženji, poljubio ju je u obraz, prenosi Page Six.

image

Donald Trump i Tiffany Trump.

MIAMIPIXX/VAEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA MIAMIPIXX/VAEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njezina vjenčanica dugih rukava s potpisom Elieja Saaba protkana perlama, ocrtavala je besprijekorno istesanu liniju, a njen vrlo dugi veo kao da je htio naglasiti da se udaje američka ‘princeza‘ koju je Michael Boulos u siječnju 2021. zaprosio u vrtu Bijele kuće dijamantnim prstenom od 13 karata.

image

Ivanka Trump

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Stajao ga je 1,2 milijuna dolara: budući da njegova obitelj posjeduje konglomerat tvrtki vrijedan više milijardi dolara, mogao joj je priuštiti tako vrijedan dokaz ljubavi. Par se, inače, upoznao prije četiri godine dok je on studirao business u Londonu, a ona je bila na odmoru u Europi.

image

Paviljon na obiteljskom imanju ispod kojeg se udala Tiffany.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na vjenčanju se, dakako, okupila se cijela obitelj: Ivankin suprug Jared Kushner, njihova kći Arabella te sinovi Joseph i Theodore (dečki su, čini se, bili zaduženi za snimanje videa).Tiffanyin stariji polubrat Eric Trump također je uveličao događaj sa svojom obitelji: suprugom Larom, sinom Ericom Jr., i kćeri Carolinom.

image

Melania je nosila haljinu neutralne boje.

MIAMIPIXX/VAEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mladenkina majka Marla Maples bila pratila je obred suznih očiju iz prvog reda: zacijelo se prisjetila dana kad se udala za Donalda Trumpa. Kako je vjenčanje najljepši dan i najvažniji mladenke, sadašnja supruga bivšeg predsjednika, Melania Trump trudila se nakon obreda ostati u pozadini kako svojim modnim odabirom, vrlo otvorenom haljinom boje slonovače, ne bi zasjenila Tiffany.

Linker
26. travanj 2024 18:15