izašla iz bolnice

Tatjana Jurić o svom zdravstvenom stanju: ‘Pokušavam izbjeći operaciju‘

Tatjana je krajem srpnja otkrila zašto je završila u bolnici. Brojni prijatelji, kolege i pratitelji zabrinuto su je pozdravili i poslali brojne poruke podrške.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić zabrinula je krajem srpnja svoje obožavatelje nakon što je objavila fotografiju uz bolničkog kreveta.

Kako bi ih umirila, sad je otkrila da je izašla iz bolnice te da se nalazi pored bazena.

"Što radim po cijele dane? Pokušavam izbjeći operaciju!", napisala je uz video na kojem vježba u vodi.

Tatjana je krajem srpnja otkrila zašto je završila u bolnici.

"Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u osam sati. Ja moždaaa malo zakasnim, zadržala me divna ekipa Neurokirurgije na Rebru. Živjeli ‘blokatori‘ (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju discus herniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok", napisala je šaljivo.

Brojni prijatelji, kolege i pratitelji zabrinuto su je pozdravili i poslali brojne poruke podrške.

Tatjana je i ranije otovoreno govorila o komplikacijama koje ima zbog diskus hernije kralježnice, tu ozljedu ima više od 20 godina, a režim vježbanja prilagodila je upravo tom stanju. Primorana je vježbati barem dva puta tjedno kako bi imala život bez boli.

"Trudim se vježbati redovito iako ima perioda kada sam lijena, no čim krenem zabušavati bol u nozi me podsjeti da moram natrag na trening. Pokušavam držati ritam minimalno dva, a idealno tri puta tjedno, iako mi se sada s obavezama na radiju i televiziji zalomi da odradim tek jedan trening tjedno”, ispričala je ranije za Gloria.hr.

Linker
16. travanj 2024 14:32