Selfie iz bolnice

Tatjana Jurić zabirnula sve, javili se brojni poznati: ‘Pa Tajči draga… budi jaka‘

Voditeljica je otkrila da opet ima problema s hernijom diska na kralježnici, što joj je stara ‘boljka‘.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić zabrinula je svoje obožavatelje posljednjom objavom na Instagramu, iako je uz fotografiju s bolničkog kreveta objasnila zašto se tamo uopće našla.

"Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u osam sati. Ja moždaaa malo zakasnim, zadržala me divna ekipa Neurokirurgije na Rebru. Živjeli ‘blokatori‘ (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju discus herniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok", napisala je Tatjana pokazavši da uz svu bol koju doživljava nije izgubila smisao za humor.

Brojni prijatelji, kolege i pratitelji zabrinut su je pozdravili i poslali brojne poruke podrške.

"Pa joj. Drži se", poručila joj je prijateljica Nina Badrić. "Dr. Đurić je sve, brz oporavak", napisala je Sementa Rajhard. Prijateljica Ida Prester javila joj se iz Nizozemske: Auuuu, ljubim u kičmu". Dok je Viktorija Rađa poručila Tatjani da je "Lipa i u bolnici" te joj ostavila emoji srca, baš kao i pjevačica Jelena Rozga. Dok je njihova kolegica Vanna ostavila zabrinuti emotikon uz riječi podrške: "Pa Tajči draga… budi jaka kao i do sad!".

Tatjana je i ranije otovoreno govorila o komplikacijama koje ima zbog diskus hernije kralježnice, tu ozljedu ima više od 20 godina, a režim vježbanja prilagodila je upravo tom stanju. Primorana je vježbati barem dva puta tjedno kako bi imala život bez boli.

"Trudim se vježbati redovito iako ima perioda kada sam lijena, no čim krenem zabušavati bol u nozi me podsjeti da moram natrag na trening. Pokušavam držati ritam minimalno dva, a idealno tri puta tjedno, iako mi se sada s obavezama na radiju i televiziji zalomi da odradim tek jedan trening tjedno”, ispričala je ranije Tatjana Jurić za Gloria.hr.

Linker
01. prosinac 2023 21:12