Obrat u tridesetima

Tek je u četrdesetima poželjela djecu: ‘Htjela sam dijete s muškarcem ili bez njega‘

Glumica veći dio mladosti nije htjela djecu, no predomislila se i nakon brojnih pokušaja i strahova, rodila je u četrdesetima.

Glumica koja je nedavno priznala da isprva jako dugo nije htjela djecu, a zatim je mislila da je zakasnila kad je u pitanju majčinstvo, sada je otkrila kako to da se u tridesetima predomislila i poželjela postati majka. Diane Kruger priznala je da je sredinom svojih tridesetih toliko snažno željela majčinstvo da je htjela zatrudnjeti "s ili bez muškarca". Ova 46-godišnja glumica rodila je kćer Novu 2018., a dobila ju je u vezi sa zaručnikom Normanom Reedusom. Diane je otkrila da se prije desetak godina počela pitati o vrijednosti vlastitog života.

image

Diane Kruger rodila je s 42 godine

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

"Ne znam, možda je to ono što ljudi govore o ženskom biološkom satu, koji samo počne glasno kucati.Imala bih dijete bez obzira jesam li vezana uz muškarca ili ne. Sjećam se da sam u srednjim tridesetima počela propitivati. ‘Zašto radim sve ovo? Zašto tako jako trčim, zašto pokušavam zaraditi toliko i živim ovakav život? Vrijedi li to tolikog truda?", objasnila je glumica u podcastu Dear Media‘s Divorced Not Dead.

"U to sam vrijeme bila u vrlo ozbiljnoj vezi. Jako smo pokušavali dobiti dijete, što nam nije uspjelo. Zatim sam postala single i pomislila sam: ‘Znaš što, možda je i lakše to učiniti sam‘. Ne moraš nikoga pitati za dopuštenje, za školovanje, za to gdje ćeš živjeti, odlučila sam to učiniti sama", prisjetila se Diane. Naime, Diane je bila u ozbiljnoj vezi s kolegom Joshuom Jacksonom od 2006. do 2016. godine.

image

Glumica i zaručnik i Norman Reedus

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Sadašnjeg zaručnika, s kojim je na kraju i dobila kćer, upoznala je 2015. kada su snimali film "Sky", a prohodali su godinu kasnije, no kako sama kaže, tada je istraživala načine kako da dobije dijete sama. Njihovo prvo zajedničko dijete, kćerkica koju su nazvali Nova Tennessee, rođena je 2018. Svoje zaruke su objavili 2021. Norman ima i 23-godišnjeg sina Mingusa Luciena s bivšom djevojkom Helenom Christensen, poznatim danskim supermodelom.

"Nova se uistinu dogodila kada sam to najmanje očekivala i kada mi je najviše trebala u životu. Ona je definitivno najbolja stvar koja se dogodila meni, nama, mom životu", kazala je glumica. O svom majčinstvu Diane je počela govoriti i ranije, a u intervjuima je priznala da u mladosti sebe nije zamišljala kao majku. Kada se to promijenilo, smatrala je da je već prekasno i da nije moguće.

image

Diane je majka djevojčice Nove Tenessee

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

"Dugo vremena nisam željela djecu, stvarno sam voljela svoj život baš onakav kakav je bio. U svojim kasnim tridesetima, počela sam razmišljati o tome, ali zbog svojih veza i okolnosti smatrala sam da to neće biti moguće, na kraju sam odustala i mislila da sam zakasnila", kazala je u siječnju za magazin Tatler.

Linker
25. travanj 2024 04:23