‘MOŽEŠ BITI OBOJE‘

Televizijska zvijezda i uplakana mama: Franka se šali na račun svog kućnog izdanja

Pjevačica ne krije kako njezina svakodnevica nije niti približno blještava i glamurozna kao što se čini na fotografijama na Instagramu

Pjevačicu Franku Batelić ovog ćemo proljeća ponovno gledati u ulozi članice žirija popularnog showa "Plesa sa zvijezdama". Prve pripreme su u tijeku, a pjevačica je u glamuroznom izdanju osvanula na promotivnim fotografijama uz ostale kolege iz žirija, Larisu Lipovac Navojec, Igora Barberića i Marka Cibocija.

image

Larisa Lipovac Navojec, MarkO Ciboci, Franka i Igor Barberić

NOVA TV

Ipak, simpatična pjevačica ne krije da njezina svakodnevica nije niti približno blještava i glamurozna kao što se čini na fotografijama na Instagramu. U studenom je rodila djevojčicu Gretu, a sa suprugom Vedranom Ćorlukom ima i dvogodišnjeg sinčića Viktora. Kako nam je i sama ispričala netom nakon porođaja, uz dvoje male djece njezin je tempo postao vrlo dinamičan. "Odmorna nisam, to vjerojatno više nikad neću biti", našalila se tada.

U svom najnovijem videu usporedila je "dvije Franke" - televizijsku zvijezdu koju dotjeruju u backstageu plesnog showa i "uplakanu" majku koja u kućnom izdanju uspavljuje bebu i balansira roditeljskim obvezama. Video je popratila poznatom rečenicom Meryl Streep iz filma "Vrag nosi Pradu": "Ne budi smiješna, Andrea, svi žele ovo, svi žele biti mi".

"Internetski život vs. stvarni život. P.S. Andrea, šapnut ću ti tajnu... Možeš biti i jedno i drugo", poručila je Batelić uz objavu, nasmijavši brojne pratitelje.

Linker
19. travanj 2024 21:45