Romantika na plaži

Temperamentni par pomirio se na odmoru na Havajima, ljubav nikad nije bila čvršća

Na iscjeljujući odmor glumica i glazbenik otišli su mjesecima nakon što su krenule glasine o prekidu njihove veze za koji je, navodno, kriva bila njegova nevjera.

Machine Gun Kelly i Megan Fox i službeno su zajedno, a veza im je čvršća nego ikad poslije „iscjeljujućeg” odmora na Havajima. Na odmor su otišli mjesecima nakon što su krenule glasine o prekidu veze za koji je, opet navodno, kriva bila afera između istetoviranog punk repera i njegove gitaristice Sophie Lloyd. Daily Mail je objavio fotografije 36-godišnje glumice i 32-godišnjeg glazbenika kako šeću plažama slikovitog Big Islanda. Romantični Kelly nosio je Megan na leđima, na fotografijama su nasmiješeni i čini se da su se dobro provodili. Par je odsjeo u luksuznom odmaralištu The Four Seasons Hualalai.

„Službeno su zajedno nakon što su prošli bolan put u vezi. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je teško za njih oboje, baš zato otputovali su zajedno, kako bi radili na vezi i oporavili je. Sad se osjećaju povezanijima nego ikada prije”, otkrio je izvor blizak paru. Doznalo se od izvora i da je Megan iznimno duhovna osoba i da vjeruje kako je Colson Baker, što je glazbenikovo pravo ime, njezina srodna duša. Nikad nije odustala od njih dvoje, pa čak ni kada je skinula zaručnički prsten koji je dizajnirao Kelly, tvrdi izvor. Bez prstena je viđena prošlog mjeseca na oskarovskoj zabavi Vanity Faira.

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox odlučili su poraditi na vezi na idiličnim Havajima

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je ranije pokušavao izgladiti probleme u bračnom savjetovalištu, no to nije uspjelo, a navodno su i početkom havajskog odmora „izgledali napeto”, tako barem govore svjedoci. Kasnije su ipak više puta viđeni i snimljeni u opuštenijem raspoloženju. U jednoj je prilici Megan privlačila poglede u crnim hlačama s izrezima na bokovima, u drugoj odjevena u maleni crni bikini i prozračni bijeli pareo, dok je Kelly uglavnom bio u šarenim izdanjima.

Prizori s plaže vrlo su slični prizorima s odmora Megan i bivšeg joj muža Briana Austina Greena s kojim ima troje djece, kad su se 2018. vratili na Havaje kako bi obilježili osam godina od medenog mjeseca. Zanimljivo je i da se Brian sa zaručnicom Sharnom Burgess odmarao na Havajima u zimu 2021., što je ovjekovječeno sličnim bezbrižnim fotografijama.

Linker
23. travanj 2024 13:10