SRETNE VIJESTI

Tereza Kesovija izašla iz bolnice: ‘Jača sam od streptokoka!‘

Zbog nepodnošljivih bolova u desnoj nozi glazbena diva je završila u zagrebačkoj Zaraznoj bolnici, a sada je na društvenim mrežama otkrila kako je ponovno kod kuće te zahvalila osoblju.

Pjevačica Tereza Kesovija izašla je zagrebačke Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević, u kojoj je ležala posljednjih nekoliko dana zbog jake upale potkožnog tkiva na desnoj nozi. Lijepe vijesti podijelila je na društvenim mrežama, a posebno se zahvalila svojim obožavateljima i medicinskom osoblju zagrebačke Zarazne.

Glazbena diva je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira zagrljena s tri članice osoblja bolnice.

"Svi ste me dirnuli iskrenom brigom i brojnim lijepim željama. Ja sam u svojoj kućici zahvaljujući najboljoj bolnici u ovom dijelu Europe, južno od Beča i požrtvovnom i stručnom osoblju na čelu s prof. dr. Alemkom Markotić. Jača sam ja od streptokoka. Sve vas volim", napisala je u opisu fotke Tereza.

Inače, Tereza je u četvrtak za Jutarnji List otkrila kako se osjeća mnogo bolje te kako vidi da joj se zdravstveno stanje popravlja jer je noga sve manje boli.

image

Tereza nije gubila optimizam

DAMJAN TADIC/CROPIX CROPIX

"Naravno, i dalje je osjećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram uzimati lijekove i moram ležati tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram ‘štedjeti‘ tu nogu, ali sve sada ide na bolje", ispričala je optimistično Kesovija.

Inače, pjevačica je početkom listopada proslavila 84. rođendan, a ubrzo nakon potražila je liječničku pomoć zbog, kako kaže, nepodnošljivih bolova u nozi. Doktori su joj savjetovali da liječenje nastavi u bolnici, pa je spakirala kofere i otišla u Zaraznu.

Linker
14. travanj 2024 15:59