ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
LJUBAV I LUKSUZ

‘Teški‘ su 100 milijuna dolara, a uživaju u hranjenju kokoši i konja na svojoj farmi

‘Ginger Spice‘ Geri Halliwell i voditelj momčadi Red Bull Christian Horner obožavaju seoski život, vintage automobile i luksuzna putovanja.

‘Ginger Spice‘ Geri Halliwell i voditelj momčadi Red Bull Christian Horner obožavaju seoski život, vintage automobile i luksuzna putovanja.

Uz Victoriju i Davida Beckhama, još su jedna bivša Spajsica i sportska zvijezda s godinama izgradili imidž britanskog "it" para. Riječ je o "Ginger Spice" Geri Halliwell i voditelju momčadi Red Bull Formule 1 Christianu Horneru, supružnicima čije se bogatstvo procjenjuje na gotovo 100 milijuna dolara, poznatima po vrlo luksuznom, ali istovremeno i tradicionalnom stilu života.

image

Na ovogodišnjoj dodjeli BAFTA nagrada

ISABEL INFANTES AFP

Gerin ljubavni život bio je turbulentan prije nego što je upoznala bivšeg vozača utrka. Pjevačica iza sebe ima čak četrnaest propalih veza i dva raskida zaruka, no s Christianom je, čini se, kliknula na prvu. Zaljubili su se u siječnju 2015. godine, a nakon samo pet mjeseci veze odlučili su se vjenčati. Horner je zaprosio bivšu Spajsicu dijamantnim prstenom procijenjenim na 80.000 funti, a zavjete su izmijenili na raskošnoj ceremoniji u Bedfordshireu pred brojnim slavnim gostima poput "Baby Spice" Emme Bunton, Amande Holden i Jennifer Saunders.

image

Na jednom od prvih spojeva u Londonu

FAMEFLYNET.UK.COM/SPLASH_/PROFIMEDIA

Geri, koja je nakon vjenčanja preuzela suprugovo prezime Horner, dan je opisala kao "najsretniji u svom životu". Do oltara ju je ispratila njezina kći Bluebell Madonna, koju je dobila u vezi s britanskim redateljem Sachom Gervasijem. Bluebell je tada imala devet godina, a njezina je majka ispričala kako je vrlo brzo prihvatila svog očuha Christiana. Njihova mala obitelj dobila je pojačanje dvije godine kasnije, kada je par dobio svoje prvo zajedničko dijete, sina Montaguea.

image

Vjenčanje Geri i Christiana 2015. godine

MT/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dok većina slavnih za svoje rezidencije bira raskošne dvorce i vile, bračni par Horner bira nešto tradicionalnija imanja. Iako posjeduju više luksuznih kuća, obitelj najviše voli provoditi vrijeme u mirnoj i tihoj seoskoj kući u sklopu svog ranča u Banburyju. Geri na Instagramu često pokazuje kako na farmi hrani njihove kokoši, koze, konje i magarce. Christian pak najviše uživa u obnavljanju i preuređenju staja na farmi te kaže da mu taj hobi pomaže da iz glave izbaci utrke. Supružnici dijele i ljubav prema vintage automobilima, a omiljen im je Aston Martin. Geri je prvu veću svotu koju je zaradila sa Spajsicama potrošila na kupnju crvenog MGB Roadstera iz 1965., a povodom njezinog 44. godina Christian je uspio pronaći upravo taj model i pokloniti joj ga.

image

U Bahrainu 2018. godine

STEVEN TEE/LAT IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zbog Christianovog posla par vrlo često putuje, a njihove avanture po svijetu nisu prestale čak ni za vrijeme najžešćeg lockdowna. Horner je prisutan na svim međunarodnim turnirima Formule 1, a Geri mu vrlo rado ondje pravi društvo te su zajedno proputovali sve najluksuznije destinacije, od Monaka, Bahreina i Ujedinjenih Arapskih Emirata do Singapura i SAD-a.

Linker
29. travanj 2024 07:14