vjenčanje na salašu

Tihana Lazović izabrala kratku vjenčanicu i neobične cipele, uzvanike zabavljala i Severina

Prema pisanju srpskih medija, vjenčali su se u Novom Sadu, a Tihana Lazović je svom prezimenu dodala i suprugovo

Bilo je veselo u jednom vojvođanskom salašu ovog vikenda, gdje su se vjenčali glumica Tihana Lazović i njen 13-godina stariji kolega Branislav Trifunović. Za vezu 31-godišnje Zadranke i njenog kolege, inače brata glumca Sergeja Trifunovića, saznalo se 2020. godine, no oni su bili vrlo tajnoviti o detaljima i intimu čuvali daleko od očiju javnosti. Jednako tako Tihana i Branislav priredili su svadbu, na koju su pozvali pregršt dragih ljudi među kojima je mnogo kolega iz svijeta filma iz obje zemlje.

Upravo su veseli gosti "otkrili" da je svadbe bilo, a svojim su fotografijama pokazali i djelić atmosfere te neobičnu kratku vjenčanicu koju je odabrala Tihana.

"Madam i netom udana naša najdivnija Tihana Lazović!", napisao je redatelj Dalibor Matanić uz fotografiju svoje supruge Helene Minić Matanić i mladenke Tihane.

Drugu sliku objavila je kolegica glumica i producentica Snežana Penev, koja je uz sliku poljupca Tihane i Branislava napisala: "Neka ljubav vlada zauvijek! Volimo vas".

Prema pisanju srpskih medija, vjenčali su se u Novom Sadu, a Tihana Lazović je svom prezimenu dodala i suprugovo.

Vjenčanicu je dizajnirala Lana Puljić, a riječ je o kreaciji kraćeg kroja. Haljina ima raskošne puf rukave i detalje od čipke te šlep sa stražnje strane, na glavi je Tihana imala jednostavan, ali dugački veo. Glumica ju je kombinirala sa sandalama na platformu u ružičastoj boji, a zanimljiv je detalj da su sandale presvučene satenom, što im je dalo sjaj, a kao trešnja na torti poslužili su veliki bijeli biseri koji krase cipele.

Mladoženja je imao jednostavno crno odijelo i bijelu majicu te moderne crne cipele. Brojni gosti svadbe otkrili su da su mladenci imali ekskluzivnu glazbenu podlogu, zabavljali su ih Letu Štuke, Neno Belan i Severina, tijekom čije su se pjesme "Prijateljice" mladenka i njene prijateljice zagrlile i uglas pjevale.

Linker
28. ožujak 2024 14:11