nevjerojatno

TikTokerica tvrdi da je Adam Levine s njom varao ženu, otkrila kakve joj je bizarne poruke slao

Glazbenik je u braku s modelom Victoria‘s Secreta, a trenutno čekaju treće dijete.

Instagram model tvrdi da je imala aferu s Adamom Levinom, pjevačem benda Maroon 5 te da ju je, nakon što su prestali razgovarati, pismeno pitao može li nazvati svoje dijete po njoj! Sumner Stroh, koja ima gotovo 350,000 pratitelja na Instagramu, ove je optužbe iznijela u TikTok videu. Žena tvrdi da se oko godinu dana viđala s pjevačem, ali nije specificirala kad se to dogodilo. Levinova supruga je Victoria’s Secret model Behati Prinsloo.

"Imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen s modelom Victoria’s Secreta. U to vrijeme bila sam mlada, bila sam naivna i mislim, sasvim iskreno, osjećam se iskorišteno", kazala je Stroh u videu.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Levine je u braku s Prinsloo od 2014. Par je objavio da čeka svoje treće dijete. Imaju dvije kćerkice u dobi od četiri i pet godina.

U svom TikTok videu, Stroh je pokazala i snimku zaslona i poruke na Instagramu koju joj je navodno poslao Levine - mjesecima nakon što je prestala razgovarati s njima.

"Ok, ozbiljno pitanje. Dobivam još jedno dijete i ako bude dečko stvarno bih ga želio nazvati Sumner. Je li tebi to ok? SMRTNO ozbiljan", zvuči Levinova bizarna poruka. Uz to je pokazala i screenshotove flertanja u privatnim porukama na Instagramu.

image

Sumner Stroh je Instagram model

INSTAGRAM SCREENSHOT

Stroh tvrdi da nikada nije htjela podijeliti priču s javnosti, ali to se dogodilo jer je poslala screenshotove nekim prijateljima od kojih je jedan pokušao prodati priču tabloidu.

Svoje sudjelovanje u aferi s oženjenim čovjekom opravdavala je tvrdnjama da joj je moral bio "nesvjesno kompromitiran" te da je bila "potpuno manipulirana", a sada se srami svoje veze s muškarcem koji ima "krajnji nedostatak kajanja i poštovanja".

Levinov tim još je nije komentirao ove navode. Influencerica je, kaže, svjesna, da u cijeloj priči nije ona žrtva, nego Behati i njihova djeca, zbog čega joj je jako žao. Uz to objasnila je što misli kada tvrdi da je bila izmanipulirana.

image

Glumčev tim još se nije oglasio o optužbama

PARAS GRIFFIN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Najvažniji dio koji sam definitivno prešutjela jest činjenica da sam imala dojam da je njihov brak gotov. Vjerovala sam da šute o tome kako bi izbjegli negativne napise u medijima, jer kako sam rekla, bila sam nova u LA-u tako da sam jednostavno pretpostavila da sa slavnima tog kalibra to jednostavno tako ide. I zato se osjećam iskorišteno, jer je znao da sam vjerovala svemu što je rekao, zbog svoje osjetljive pozicije novopridošle u LA", objasnila je Stroh.

Dodala je da ju je kontaktirao sa svog verificiranog profila te da nije imala razloga dalje ga propitkivati.

"Sada shvaćam da je to vjerojatno bila manipulatorska taktika, znate, kao skrivanje naočigled", zaključila je.

Linker
24. travanj 2024 11:40