Glumac ima nedovoljno korišten dar za komedije

 FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
DUHOVIT I POSEBAN

Timothée Chalamet oduševio u izdanju u kojem ga nismo navikli viđati

27-godišnji glumac bio je poseban gost kultne humoristične emisije "Saturday Night Live" gdje je pokazao svoju humorističnu stranu.

27-godišnji glumac bio je poseban gost kultne humoristične emisije "Saturday Night Live" gdje je pokazao svoju humorističnu stranu.

Iako mu humoristični nastupi nisu primarni, Timothée Chalamet još jednom je pokazao svu širinu svog talenta. Naime, slavni glumac je ovih dana bio poseban gost humorističnog showa "Saturday Night Live". Timothée je izveo po mnogima urnebesan stand-up i publiku gotovo rasplakao od smijeha. Zvijezda filmova "Divan mladić", "Male žene", "Dina" te bajkovitog spektakla "Wonka" čija se premijera očekuje 15. prosinca, krenula je od najsvježijeg "materijala" - nedavno završenog holivudskog štrajka.

image

Timothée Chalamet s holivudskim velikanom,
Martinom Scorseseom

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Osvrnuo se na sindikalnu odredbu koja je glumcima za vrijeme obustave rada branila i promoviranje tekućih filmskih projekata. Našalio se kako je silno sretan što im ne mora pričati samo o snimanju reklame za parfem, u režiji Martina Scorsesea, piše Variety.

"Kada dobijete poziv od Scorsesea, prva stvar koja vam padne na pamet jest: ‘Čovječe, stvarno se nadam da je to reklama za parfem!‘", našalio se Chanelov ambasador za parfem "Blue de Chanel".

Ciljao je na to da je kultni redatelj osim režiju za reklamu spomenutog parfema, potpisuje i jedan od najzapaženijih ovogodišnjih dugometražnih igranih projekata "Ubojice cvjetnog mjeseca" i već neko vrijeme osvaja gledatelje u kinodvoranama. Nije naodmet reći i to da je raditi za Chanel, velika čast. Primjerice, i Baz Luhrmann režirao je reklamni film za kultni miris No 5 s Nicole Kidman, a legendarni kreativni direktor te modne kuće, Karl Lagerfeld dizajnirao je kostime, a nakratko se pojavljuje i u samoj reklami.

Timothée Chalamet u "Saturday Night Liveu" je pokazao i pjevački talent te je u zapjevao "Pure Imagination" iz filma "Willy Wonka & the Chocolate Factory" snimljenog 1971. ali s promijenjenim riječima. Mladi glumac pozabavio se činjenicom da zbog zaostataka u promociji "Wonke" u čijoj je naslovnoj ulozi, projekt sada mora "bestidno promovirati" kako zna i umije.

Chalamet je u monolog umiješao i duhovito interpretirane elemente iz znanstveno-fantastičnog epa "Dina: Drugi dio", u kojem igra ulogu vođe pokreta otpora na planeti Arrakis, Paula Atreidesa. Dopalo ga je, kaže, na brzaka reklamirati i taj film. Osim toga, dotakao se i naravno i teme prijetnje umjetne inteligencije i objašnjavati zašto AI dvojnici, zapravo, nisu tako loša stvar. Kada se mislilo da je to finale njegovog stand-upa, prekinuo ga je Marcello Hernandez, komičarska zvijezda "SNL-a" te je dvojac zajedno počeo repati.

image

Jedna od prvih fotografija zaljubljenog para,
Kylie Jenner i Timotheeja Chalameta na finalu ovogodišnjeg US Opena

LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK

Bio je ovo jedan od zapaženih monologa humoristične emisije, no koliko god se Timothée Chalamet činio otvorenim po pitanju svog posla, o jednoj temi ne priča: svojoj vezi s reality zvijezdom Kylie Jenner. Nagađa se kako je par zajedno već gotovo 10 mjeseci. Navodno su postali par nedugo nakon što se reality zvijezda i poduzetnica razišla s ocem svoje dvoje djece, kćeri Stormi i sina Airea, reperom Travisom Scottom. U rujnu su prvi put javno viđeni zajedno na koncertu Beyonce u Los Angelesu gdje su pred svima izmjenjivali poljupce, baš kao i nekoliko dana poslije na finalu US Opena. No, ni Timothée ni Kylie Jenner zasad ne žele odgovarati na pitanja o vezi.

Linker
28. travanj 2024 04:18