Odmor na Karibima

Tko bi je prepoznao? Sestra princeze Kate uživa na plaži, privlačila poglede u hit bikiniju

Pripadnica britanskog visokog društva na plaži je trčkarala u sićušnom bikiniju i pokazala savršenu liniju i lijepo oblikovane mišiće.

U vitkoj i zaigranoj ženi koja dane provodi na pješčanoj karipskoj plaži brčkajući se u moru i zabavljajući se s djecom i suprugom, malo tko uspijeva prepoznati Pippu Middleton, mlađu sestru Kate Middleton, princeze od Walesa. Pripadnica britanskog visokog društva na plaži je uživala u malom crvenom bikiniju i pokazala zavidnu liniju, bez grama viška i s lijepo oblikovanim mišićima.

image

Za čvrste Pippine mišiće zaslužne su vježbe snage i aktivan životni stil

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Sada 39-godišnja Pippa Middleton udala se 2017. za osam godina starijeg milijardera Jamesa Matthewsa, upravitelja investicijskih fondova i nekadašnjeg profesionalnog vozača utrka. U braku su dobili troje djece – Arthura koji ima četiri godine, Grace koja još nije napunila drugu godinu i najmlađu Rose, rođenu prošlog srpnja. U skladu s pravilima zaštite od sunca, dok su se prepuštali igrama u plićaku i na pijesku, odjeća je djeci prekrivala gotovo cijelo tijelo.

image

Mala nezgoda pri izlasku iz mora

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Dječicu su dobro zaštitili od sunca

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Sunčano utočište

Za sunčano utočište i bijeg od britanskih magli izabrali su Sv. Bartolomej, francuski teritorij i najskuplji i najelitniji karipski otok poznat po luksuzu, raskošnim vilama, opuštenoj atmosferi i vrhunskim restoranima. Izbor je očekivan, s obzirom na to da Jamesov otac David ondje posjeduje luksuzni resort Eden Rock, pa je na „rajskoj stijeni” James provodio mnoga topla ljeta još kao dječak.

Aktivan život

Neki su se pitali kako je Pippa tako brzo nakon trećeg poroda vratila vitku liniju, a odgovor leži u njenom aktivnom životnom stilu i zdravoj prehrani. Većinu dana naglasak u prehrani stavlja na složene ugljikohidrate i cjelovite žitarice kako bi njezino tijelo dobilo dovoljno energije za sve aktivnosti. Njih ima dosta, jer vježbanje joj nije samo potreba, nego i zabava, a najdraže joj je sa suprugom džogirati, voziti bicikl, skijati ili zaigrati tenis. Tajna suptilno izgrađenih mišića su vježbe snage, ali ne s velikim opterećenjem. Pippin su recept lakši utezi, ali uz povećan broj ponavljanja.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 09:03