identične objave

Tko je glumica za koju se šuška da je nova ljubav Igora Kojića?

Kao dokaz da romansa postoji srpski mediji ističu činjenicu da su Igor i Teodora na društvenim objavljivali gotovo identične fotografije s Kopaonika.

Sve su glasnija šuškanja da je Igor Kojić zaljubljen, a sad su svoj put našla do srpskih medija.

Kako se piše posljednjih dana u susjednoj nam Srbiji, njegovo srce osvojila je glumica Teodora Bjelica, koju često nazivaju najljepšom srpskom glumicom.

Kao dokaz da romansa postoji srpski mediji ističu činjenicu da su Igor i Teodora na društvenim objavljivali gotovo identične fotografije s Kopaonika, na kojima se vidi šuma prekrivena snijegom Osim toga, njih se dvoje prate na Instagramu.

Teodora je surađivala sa srpskim glumačkim veličinama Sekom Sablić, Cecom Bojković i Markom Janketićem u seriji "Tri muškarca i tetka", a pojavila se i u filmu "Južni vetar". Njena je majka glumica Gordana Bjelica, koja se proslavila u seriji "Srećni ljudi".

S obzirom na to da je Teodora u serijama i filmovima imala i nekoliko golišavih scena, svojedobno je otvoreno progovorila o njima.

"Imala sam scenu u "After partiju" i "Južnom vetru" i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram da ako neko ne vrijedi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: "Sve što ja, sine, nisam uradila, uradi ti". Ne obazirem se na to previše. Nije mi šokantno. Moje tijelo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledatelja. Ne bih pridavala toliku važnost tome", istaknula je.

image

Igor Kojić

MARKO TODOROV/CROPIX

Nogometni menadžer Kojić u braku s hrvatskom pjevačicom Severinom Vučković bio je od 2015. do 2021. godine, a razvod je uslijedio nakon nekoliko mjeseci šuškanja da im je brak u krizi.

Linker
16. travanj 2024 00:08