JOHN NACION/SHUTTERSTOCK
Krenula je dalje

Tko je kirurg kojeg ljubi Sofia Vergara? Sličan je njezinom bivšem, a iza sebe ima brak s glumicom

Nakon što je u srpnju otkrila da se razvodi nakon sedam godina braka, slavna glumica uhvaćena je u izlasku s novim muškarcem.

Nakon što je u srpnju otkrila da se razvodi nakon sedam godina braka, slavna glumica uhvaćena je u izlasku s novim muškarcem.

Iako su je već povezivali s drugim muškarcima, ovo je prvi put da je viđena s nekim nakon što se razvela od glumca Joea Manganiella. Sofia Vergara stigla je u restoran Funke na Beverly Hillsu u seksepilnoj kombinaciji - nosila je zavodljiv, čipkasti korzet i baršunaste hlače, ali ovog puta je više od njezine modne kombinacije znatiželju privukao njezin pratitelj.

image

Sofia Vergara i Justin Saliman stižu u restoran Funke na Beverly Hillsu

@CELEBCANDIDLY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Naime, na proslavu rođendana Kim Kardashian stigla je u društvu Justina Salimana, ortopedskog kirurga kojem je Daily Mail već dao nadimak "srebrna lisica" (Silver Fox) zbog prosjede kose. Obožavatelji su oduševljeni njezinim "korakom naprijed" nakon razvoda, a mnogi su primijetili da je njezin novi izabranik sličan Jerryju Seinfeldu, dok su ga neki usporedili i s njezinim bivšim partnerom Nickom Loebom.

image

Na proslavu 44. rođendana Kim Kardashian pratio ju je zgodan doktor

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako nije naviknut na toliku pažnju fotografa kada dolazi u restoran, Justin ipak nešto zna o ljubavi s glumicama jer je s jednom bio u braku. Iza kiruruga je brak s glumicom Bree Turner, poznatom po ulogama u "Grimm", "The Ugly Truth", "Smashed" i "Just My Luck". Par se razišao 2018. godine nakon 10 godina ljubavi, a zajedno brinu o dvoje djece - Deanu i Stelli.

Sofia Vergara pak je u srpnju ove godine otkrila da se nakon sedam godina braka razvodi od gumca Joea Manganiella koji je u međuvremenu već krenuo dalje. Nedavno je uhvaćen kako se na ulici strastveno ljubi s novom djevojkom, glumicom i voditeljicom Caitlin O‘Connor.

Linker
28. travanj 2024 03:55