Leni Klum je zvijezda Diorove kampanje

 ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Zajedno na premijeri

Tko je Sealova najdraža pratnja? Nije teško pogoditi

Britanska pop zvijezda obožava posvojenu kćer, a ona je ozarena kad je uz tatu koji bdije nad njom umjesto biološlog oca.

Britanska pop zvijezda obožava posvojenu kćer, a ona je ozarena kad je uz tatu koji bdije nad njom umjesto biološlog oca.

Premda je napunila osamnaestu, za britansku pop zvijezdu Seala sve uspješnija manekenka Leni Klum uvijek će ostati tatina djevojčica. Zavolio ju je dok je njezina majka Heidi Klum bila trudna s njom, a on je te 2004. postao novi partner njemačkog supermodela. Uspavljivao ju je kad se rodila, pratio ju je dok je rasla, bio joj je (tiha) podrška kad bi naljutila mamu i bila u kazni. Zato ne čudi što je mu je kći, koju je formalno posvojio 2009., pet godina nakon što je oženio njezinu majku, bila najljepša i najvoljenija pratnja na nedavnoj losangeleškoj premijeri akcijske komedije "Shotgun Wedding" s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi.

Pozirali su ozareni na crvenom tepihu, a manekenka je stalno grlila četverostrukog dobitnika Grammyja, presretna što je tata uz nju.

image

Seal i Leni Klum na US Openu

ANTHONY BEHAR/DDP USA/PROFIMEDIA

Ostali su jako povezani i nakon što su se pjevač, iza kojeg je preko 20 milijuna prodanih nosača zvuka, i slavna manekenka 2012. rastali. Razvod je finaliziran dvije godine kasnije, no i danas imaju korektan odnos. Pjevač viđa Leni kad god im obaveze dopuštaju, a otkako je krenula majčinim stopama, tata joj je najdraža pratnja na glamuroznim događanjima. Prošle godine su izazvali pomutnju na otvorenju Grand Slam turnira US Open u New Yorku, premda su tradiciju zajedničkih izlazaka započeli još 2021., na premijeri Netflixovog filma "The Harder They Fall".

Glazbenih baršunastog glasa silno je ponosan na kćer, zvijezdu reklamne kampanje za Dior Beauty koja kao da je pokupila najbolje mamine gene. Čini se da ne tuguje što ne nalikuje biološkom ocu, talijanskom poduzetniku Flaviju Briatoreu. Zašto? Nije joj htio biti tata, nije bio spreman zasnovati obitelj s Heidi Klum, nije imao volje biti manekenki podrška tijekom trudnoće. Nije se bunio ni kad je Seal zatražio njegovu suglasnost da posvoji Leni. Štoviše, jednom prilikom izjavio je da ga silno poštuje jer je u Leninom životu postao sve ono što on, biološki otac, nije.

image

Nerazdvojni tandem na filmskoj premijeri

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Leni i ja smo čvrsto povezani od dana kada sam upoznao njezinu majku. Heidi je bila dva tjedna trudna s Leni kad smo postali par", otkrio je glazbenik jednom prilikom. Dodao je i da se nada će njezini dečki imati u vidu činjenicu koliko je voli i štiti. Ukratko, upozoreni su na vrijeme da se prema njegovom blagu odnose kako treba, s poštovanjem.

Linker
26. travanj 2024 05:34