CROPIX/GLORIA.HR
GLUSUJTE U ANKETI

Tko je trebao pobijediti na Dori? Prisjetite se svih 18 nastupa

U Opatiji su sinoć slavili riječki rockeri Let 3, a nas zanima vaše mišljenje - tko je od ovih izvođača najviše zaslužio pobjedu?

U Opatiji su sinoć slavili riječki rockeri Let 3, a nas zanima vaše mišljenje - tko je od ovih izvođača najviše zaslužio pobjedu?

Riječki rockeri Let 3 u subotu su odnijeli uvjerljivu pobjedu na Dori. Iako su kladionice najveće šanse davale ženskom vokalnom ansamblu Harmonija Disonance, pjesma "Mama ŠČ!" grupe Let 3 osvojila je najveći broj bodova žirija, ali publike.

Harmonija Disonance i njihova "Nevera (Lei, lei)" završile su na drugom mjestu, dok su treće mjesto pripalo grupi The Splitters, koja se predstavila s pjesmom "Lost and Found".

image

Grupa Let 3

LIVIO ANDRIJIC CROPIX

Nastup Let 3 očekivano je bio jedan od najekstravagantnijih. Bili su obučeni u stilizirane vojne uniforme, u cipelama s visokim petama i s naglašenom šminkom, a jedan od njih predstavljao je Lenjina i na pozornicu je donio dvije goleme "rakete". Koliko je na ovom tipu natjecanja važan i scenski nastup te kostimografija prepoznala je i Maja Grgić, koja je nastupila u raskošnoj haljini od "lišća" s oglavljem, a zanimljive lookove pokazali su i Eni Jurišić te Damir Kedžo.

Iako je konačna odluka donesena, nas zanima vaše mišljenje - tko je od ovih izvođača najviše zaslužio pobjedu? U nastavku se prisjetite svih 18 nastupa.

Linker
26. travanj 2024 12:36