Jake Bongiovi

Tko je zaručnik Millie Bobby Brown? Ima poznato prezime, njegovog oca obožavaju milijuni

Rođen je kao treće dijete Jona Bon Jovija i njegove srednjoškolske ljubavi Dorothee Hurley, a s mladom glumicom u vezi je više od dvije godine.

Svijet je iznenadila vijest da se 19-godišnja glumica Millie Bobby Brown zaručila za svog godinu dana starijeg dečka Jakea Bongiovija. Mladi par simultanim je objavama na Instagramu obznanio sretnu vijest. I dok se o Millie već dosta toga zna, budući da je odrasla pred kamerama snimajući megapopularnu seriju "Stranger Things", o Jakeu se i ne zna mnogo, iako će vam njegovo prezime možda zazvučati poznato. Mladi Bongiovi je jedan od četvero djece megapopularnog rockera Jona Bon Jovija.

image

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi

IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Par je vezu objavio javno u lipnju 2021. kada su snimljeni da se drže za ruke tijekom šetnje u New Yorku. Oboje su imali maske na licima, a Jake je držao torbu sa psićem koji pripada Millie. Riječ je o pudlici Winnie s kojom glumica putuje jer joj njegovo društvo umanjuje anksioznost dok je na putu. I dok je Milliena karijera pod budnim okom javnosti zahvaljujući Netflixovoj hit seriji "Stranger Things", Jake pristup svijetu poznatih i slavnih ima zahvaljujući ocu. Mladi glumac i influencer na Instagramu ima čak 1,2 milijuna pratitelja.

On često dijeli zajedničke fotografije uz poruke o ljubavi. Osim što otkriva kako uživaju kao i svaki mladi par, Jake pokazuje da je zaljubljen kao i prvog dana. Uz poruku da je ljubav sve što nam treba, Jake je čestitao Novu godinu, dakako, uz pregršt zajedničkih fotografija snimljenih 2022. "Još jedna godina oko sunca zajedno, sretan 19. djevojci mojih snova. Volim te više nego što to riječi mogu opisati. Sve u vezi tebe je zlatno do same srži", čestitao je svojoj djevojci Millie rođendan u veljači ove godine.

Jake je rođen u svibnju 2002., i jedan je od četvero djece - slavni glazbenik i njegova supruga imaju i kćer Stephanie te sinove Jessea i Romea. Bon Jovi i njegova supruga Dorothea Hurley svim srcem podržavaju zaruke svojeg sina jer su i njih dvoje rano započeli svoju ljubavnu vezu. Upoznali su se u srednjoj školi, a vjenčali su se 1989. godine u Las Vegasu.

Linker
03. travanj 2024 03:18