Neshvatljiv propust

To je baš tužno: Umrla je prije samo mjesec dana, a već su je zaboravili

Na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja nitko se nije sjetio legendarne Sandy iz ‘ Briljantina‘ premda je godinama živjela u Americi.

Neshvatljiv propust na nedavnoj dodjeli Emmyja zasjenio je glamurozan događaj. Među glumcima kojima je odana počast jer su ove godine zauvijek napustili zabavljačku industriju, a kojima je odana počast - nije bilo britansko-australske pjevačice i dramske umjetnice Olivije Newton-John.

Ogorčene fanove smeta što nezaboravnu Sandy iz "Briljantina" nitko nije spomenuo na direktnom prijenosu iz Los Angelesa. Doduše, počast omiljenoj, uvijek nasmiješenoj glumici koja se od početka devedesetih u tri navrata borila protiv raka dojke, odana je na službenoj stranici manifestacije ali to, čini se, fanovima nije dovoljno.

Sa svih strana pljušte kritike zbog previda, društvene mreže su se užarile, organizatori se i ne pokušavaju opravdati. Nitko ne zamjera organizatorima što su se prisjetili legendarne Betty White i njenih kolega Sidneya Poitiera, Boba Sageta i Jamesa Canna: iza sebe ostavili zamjetan trag i mnogima će nedostajati, piše Daily Mail.

Ipak, australska glumica koja je godinama živjela u Americi nepravedno je izostavljena tijekom prijenosa. Usporedbe radi, u rodnoj Australiji imala je državnički pogreb. Odgovorni se zasad nisu izjasnili.

Linker
20. travanj 2024 09:33