Iz zla u gore

Tom Brady i Gisele Bündchen: Više ih ni uragan ne može pomiriti

Iako je Floridu pogodio strašan uragan, evakuirali su se svatko na svoju stranu - on je na sigurnom s momčadi, a ona je s djecom u Miamiju.

Brak Toma Bradyja i Gisele Bündchen u sve većoj je krizi. Čini se da su se ukopali u nepomirljive stavove, a da ih malo "olabave" nije popomao ni snažan uragan Ian, jedan od najsnažnijih ikad zabilježenih u Americi, koji na Floridi čini ogromnu štetu. Već je pogodio jugozapadnu obalu te države i ulice pretvorio u rijeke. Bek momčadi "Tampa Bay Buccaneers" napustio je sjedište kluba, luku Tampa Bay, sa suigračima, a njegova supruga i dvoje djece zaklon su, navodno, potražili u Miamiju. I dok se druge obitelji zajedno evakuiraju, zbijaju redove i tješe jedni druge, Tom i Giselle dočekat će strašnu oluju svatko na svojoj adresi, javlja Fox News. Poznato je, naime, da već neko vrijeme žive odvojeno: krizu njihovog 13-godišnjeg braka "potpalila" je njegova odluka da u 45. godini nastavi igrati brutalan američki nogomet premda joj je proljetos obećao da će otići u mirovinu.

image

Svatko na svojoj strani.

STEPHEN DOUGLASS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jedna od najvećih američkih sportskih zvijezda nedavno je razgovarala o pripremama za uragan u podcastu "Let‘s Go!" s voditeljima Larryjem Fitzgeraldom i Jimom Grayem. Raspričao se o tome da je na prozore nekad sretnog obiteljskog doma u Biscayne Bayu, nedaleko od Miamija, dao zakucati daske, ali suprugu i djecu nije spomenuo.

"Mislim da nitko zapravo nije spreman za ovo. Pripremam se cijelo jutro, odnio sam iz kuće najvrednije stvari, podigao ono što je na zemlji na veću visinu zbog vode koja bi mogla nagrnuti. Svi u zaljevu govore o prilično opasnim olujnim udarima, to je zastrašujuće. Zastrašujuće je kad ti ovakva oluja dođe na prag," rekao je.

image

Giselle Bundchen ne popušta.

STEPHEN DOUGLASS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Voditelji su se pravili da je sve u redu, jer što reći u situaciji kada je svima jasno da Tom i Giselle samo što nisu angažirali odvjetnike za razvod? Najgora "oluja" u životu nekad sretnog para tek će doći: s nevoljom koja slijedi kada predaju zahtjev za razvod, ni najveći uragan ne može se usporediti.

Linker
19. travanj 2024 20:42