uhvaćeni

Tom Brady i Irina Shayk ponovno viđeni zajedno, a za sve je "kriv" Leonardo DiCaprio

Legendarni američki sportaš ‘uhvaćen‘ je dok je došao po slavnu manekenku ispred hotela u kojem je odsjela u Miamiju . Pokušali su se sakriti od paparazza, no nije im najbolje uspjelo.

Legendarni sportaš Tom Brady, najtrofejniji je igrač u povijesti američkog nogometa i jedna od najvećih sportskih zvijezdi u Americi. Njegov svaki korak, paparazzi prate u stopu i to iako se početkom godine povukao u sportsku mirovinu, i to nakon što se razveo od supruge Gisele Bundchen s kojom ima sina Benjamina i kćer Vivian. Zajedno su podigli i njegovog sina Jacka iz prethodne veze.

image

Tom Brady je poput prvog kavalira Irinu pričekao u automobilu na izlazu

SPLASH/MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A među svim ljepoticama koje su nakon razvoda privukle pažnju Toma Bradyja, koji se danas posvetio biznisu i razvoju vlastitih superuspješnih brendova, najveću medijsku pozornost izazvala je njegova ljetošnja romansa sa supermodelom Irinom Shayk. Prošlog vikenda Tom Brady i Irina Shayk ponovno su snimljeni u Miamiju, gdje su zajedno večerali pa mnogi spekuliraju kako to nije bio običan susret bivših partnera i starih prijatelja, pogotovo jer se Irina Shayk pritom nadala da će proći - neprimjećana. Premda je njihov ljubavni status podosta nejasan, Irini Shayk očito nije bilo drago što se našla na meti paparazza koji su je dočekali na izlazu iz hotela, gdje ju je u svojoj limuzini, čekao Tom Brady.

image

Tom Brady je bio iznenađen što su ih otkrili

SPLASH/MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Irina Shayk pokušala svoju je privatnost pokušala zaštiti kapuljačom

SPLASH/MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ljepotica je svoju anonimnost pokušala sačuvati navlačeći kapuljaču preko lica, ni nije joj to pošlo za rukom. Navodno je za susret slavnog sportaša i manekenke kriv, jedan od najvećih holivudskih partijanera Leonardo DiCaprio. Hollywoodska zvijezda samo dan ranije je organizirala party na kojem su bili i Tom i Irina. Iako tada navodno nisu ni progovorili ni riječi jedan s drugim, čini se kako ipak kasnije uspostavili kontakt pa i dogovorili za druženje.

Glasine o njihovoj vezi počele su kolati u svibnju, a kao najveći problem među njima istaknuo se odabir mjesta stanovanja. Irina Shayk, naime, poslom je velikim dijelom vezana u New York, gdje živi sa 6-godišnjom kćerkicom Leom De Seine koju ima iz veze s Bradlyjem Cooperom, dok Tom Brady obožava topli jug i ne pada mu na pamet preseliti se iz Miamija u hladnije sjevernije krajeve.

image

Tom Brady s bivšom suprugom Gisele Bundchen ima sina Benjamina i kćer Vivian, te sina Jacka iz svoje prethodne veze

LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK

Linker
23. travanj 2024 23:24