ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Tom Brady ne gubi vrijeme: Nakon razvoda od Gisele, ljubi mladu misicu?

Lijepa Veronika, koju na Instagramu prati više od tri milijuna korisnika, Bradyja je bodrila na utakmici NFL-a u dresu s njegovim prezimenom.

Nije prošlo niti dva mjeseca od razvoda Toma Bradyja i Gisele Bundchen, a poznatog sportaša već povezuju s novom djevojkom. Riječ je o slovačkoj influencerici i misici Veroniki Rajek, koja je od Toma mlađa 20 godina i nerijetko se pojavljuje na utakmicama NFL-a u dresu s brojem 12 i prezimenom Brady.

"Gledala sam legendu i ako me netko ponovno pita volim li Bradyja, da, volim ga, i pokažite mi nekoga tko ga ne voli. Čak ga i njegovi mrzitelji vole", poručila je na društvenim mrežama nakon utakmice Bradyjevih Tampa Bay Buccaneersa protiv New Orleans Saintsa.

Ubrzo su se strani mediji raspisali o navodnoj romansi lijepe Slovakinje i sedmerostrukog osvajača Super Bowla, a o svemu se oglasio i Veronikin glasnogovornik.

"Rajek je izuzetno velika podrška Bradyju, želi mu da ostane fokusiran na igru i da stvari krenu pravim putem. Bradyju želi da osvoji osmu titulu", rekao je kratko.

image

Veronika Rajek

JAM PRESS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Inače, Veronika se od šesnaeste godine bavi manekenstvom, a na Instagramu je prati više od 3,3 milijuna pratitelja. Ove je godine privukla pozornost izjavom da je zbog svog utegnutog tijela postala žrtvom "ljubomornih trolova" koji stalno "blate njezino tijelo i dobar izgled".

image

Tom Brady i Gisele Bundchen

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Podsjećamo, Brady i Bündchen bili su u braku od 2009. Par ima dvoje zajedničke djece, a Brady ima i sina iz prethodne veze.

Linker
23. travanj 2024 19:36