Glumac je raskinuo vezu s Ruskinjom

 RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK
Neočekivan potez

Tom Cruise prekinuo s 25 godina mlađom Ruskinjom nedugo nakon što ga je upoznala s djecom

Prekid s Elsinom Khairovom dogodio se nekoliko dana nakon što je upoznao njenu djecu iz bivšeg braka s trgovcem dijamantima, Dmitrijem Tsetkovim.

Prekid s Elsinom Khairovom dogodio se nekoliko dana nakon što je upoznao njenu djecu iz bivšeg braka s trgovcem dijamantima, Dmitrijem Tsetkovim.

Nekoliko dana nakon što je upoznao njenu djecu iz prvog braka, holivudski glumac Tom Cruise raskinuo je romansu s Elsinom Khairovom. Premda je prekid, koji je on inicirao, s njene strane bio neočekivan, ipak su se razišli bez zamjeranja i drame. Stanuju, naime, u istoj, elitnoj četvrti u Londonu, Knightsbridgeu, stoga se 61-godišnja zvijezda akcijske franšize "Nemoguća misija" odlučila na tihi, gospodski "rez" dok stvari među njima ne postanu preozbiljne. Prijateljski prekid bio je nužan i zbog toga da im ne bi bilo nelagodno nalete li jedno na drugo u zajedničkom stambenom bloku gdje oboje stanuju.

"Bilo bi poprilično neugodno da su završili stvari na ružan način. Među njima nema zamjerki i za Toma njihova veza jednostavno nije išla kako je on zamišljao", potvrdio je izvor blizak paru za The Sun.

Teško je reći je li 61-godišnji glumac osjetio pritisak s njezine strane nakon što ga je upoznala s djecom iz bivšeg, jedanaestogodišnjeg braka s ruskim oligarhom i trgovcem dijamantima, Dmitrijem Tsetkovim ili je prekid uslijedio zato što je 36-godišnja Elsina Khairova, kći ruskog političara Rinata Khairova, (navodno je "težak" oko 5 milijardi funta i podržava Putina), što bi negativno utjecalo na imidž holivudskog glumca.

Kako god bilo, sad već bivši par upoznao se potkraj prošle godine na zabavi u londonskom klubu Mayfair, gdje su ih vidjeli kako se ljube. Isprva su se sastajali u njenom, 10 milijuna funta vrijednom stanu s prekrasnim pogledom na Hyde Park, koji joj je pripao nakon razvoda od oligarha. Glumac je potom počeo unajmljivati cijele restorane kako bi uživali u "dejtu" daleko od znatiželjnih pogleda. Da su doista par, otkrilo se nedavno, zahvaljujući zajedničkom pojavljivanju na važnom dobrotvornom događanju u znak podrške londonskoj dobrotvornoj organizaciji Air Ambulance Charity, čiji je počasni gost bio princ William.

image

Poslije druženja s princem Williamom, glumac se posvetio Elsini koja je došla odvojeno na događaj

DANIEL LEAL/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Nakon što je Tom Curise pozdravio princa od Walesa i fotografirao se s njim (ta fotografija obišla je svijet), glumac se posvetio svojoj pratilji, Elsini Khairovoj, koja je na događanje stigla odvojeno. Poslije gala večere otišli su u njen stan, piše Daily Mail.

"Jako su se zbližili posljednjih nekoliko tjedana, ali dobro paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele zadržati svoju privatnost. Tom je prenoćio u Elsininom stanu, koji je, kao što možete zamisliti, vrlo lijepo mjesto. Uživaju u zajedničkom druženju i unatoč bogatstvu rade sve što rade normalni parovi", nedavno je potvrdio izvor za Daily Mail, dodajući da su se često šetali Hyde Parkom.

Kad se otkrila romansa Toma Cruisea i lijepe Ruskinje, oglasio se njen bivši suprug, kojeg je razvod od Elsinine 2021. godine stajao oko 150 milijuna funta. Ustvrdio je da je potrošio čak 10 milijuna funti na njenu odjeću i još 2 milijuna funti na njene torbice dok su bili zajedno.

"Bez obzira s kim je, Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, trebali bi biti svjesni da ona voli fine stvari i ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao držati oči i novčanik širom otvorenima", rekao je bivši, dodajući na kraju da je sretan zbog nje. Kada se, pak, doznalo da je Elsina ponovno solerica, više se nije javljao.

Linker
26. travanj 2024 06:56