U ENGLESKOJ

Tom Cruise prekinuo snimanje ‘Nemoguće misije 8‘ zbog neočekivanog problema

Osmi nastavak popularne franšize snima se u Lake Districtu u Engleskoj, a Cruise je viđen kako skače s planine i izvodi vratolomije.

Tom Cruise i filmska ekipa "Nemoguće misije 8" bili su prisiljeni zaustaviti produkciju nakon što su na set zalutale nepozvane gošće - ovce.

Osmi nastavak popularne franšize snimao se u Lake Districtu u Engleskoj, a stado ovaca pohrlilo je prema filmskom setu i počelo žvakati travu u blizini nadstrešnice postavljene za snimanje.

image

Ovce na setu ‘Nemoguće misije 8‘

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Dolazak ovaca na set zbunio je Crusea i ekipu. Sudeći po fotkama sa snimanja, glumac se od srca nasmijao situaciji te se maknuo s puta kako bi ovce mogle proći.

Na set "Nemoguće misije" samo dan ranije slučajno je naletjela i grupa lokalaca u šetnji prirodom. Za The Northern Echo prolaznici su ispričali kako je Cruise bi vrlo pristojan te se rado fotografirao s njima.

"Bio je fin, pristojan i stvarno skroman. Ispričao zbog buke helikoptera i pitao nas jesmo li dobro", rekao je jedan od njih.

Podsjećamo, Tom u franšizi glumi junaka koji rješava zločine Ethana Hunta, a scene za "Nemoguću misiju 8" snimao je od srpnja. Nerijetko na snimanjima izvodi vratolomije te je nedavno na setu skakao s planine i letio paraglajderom.

Sedmi nastavak "Nemoguće misije" trebao bi izaći u srpnju 2023. godine, dok datum izlaska osmog filma još uvijek nije poznat.

Linker
18. travanj 2024 22:26