Tom Cruise

 STEVE CHO KYEWOONG/PENTA PRESS/SHUTTERSTOCK
Zaljubljeni i sretni

Tom Cruise više ne krije vezu s 25 godina mlađom ruskom bogatašicom

Glumac je s 36-godišnjom bogatašicom Elsinom Khairovom, koja je prilikom razvoda od ruskog trgovca dijamantima dobila 150 milijuna funta, nedavno viđen na događaju na kojem se družio s princem Williamom.

Glumac je s 36-godišnjom bogatašicom Elsinom Khairovom, koja je prilikom razvoda od ruskog trgovca dijamantima dobila 150 milijuna funta, nedavno viđen na događaju na kojem se družio s princem Williamom.

Holivudski glumac Tom Cruise, više nije "soler". Srce zvijezde akcijske franšize "Nemoguća misija" osvojila je Elsina Khairova, vrlo imućna 36-godišnja Ruskinja. Riječ je o kćeri ruskog zastupnika i bivšoj supruzi oligarha Dmitrija Tsetkova koji se obogatio trgovinom dijamantima. Elsina Khairova već godinama živi u Londonu, ima britansko državljanstvo, kreće se u visokom britanskom društvu, a kako se vjeruje da joj je bivši suprug isplatio oko 150 milijuna funta, novca ima napretek.

Da su zvijezda "Top Guna" i ruska bogatašica doista par, potvrdili su na elitnom londonskom dobrotvornom događanju, gala večeri na kojoj se prikupljala financijska potpora organizaciji Air Ambulance Charity. Počasni gost događanja u londonskom hotelu Raffles, bio je princ William. Riječ je, naime, o događaju na kojem se princ od Walesa, nekoć i sam aktivni član britanskih zračnih snaga te pilot helikoptera, fotografirao s Tomom Cruiseom, a fotografija budućeg engleskog kralja i glumca pomlađenog izgleda, obišla je svijet.

image

Na nedavnoj gala večeri s princem Williamom

DANIEL LEAL/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Glumac koji i u dobi od 61. godine namjerava baš sve akcijske scene snimati bez pomoći kaskadera i njegova odabranica, došli su odvojeno na događaj, pazeći da ih se ne fotografira zajedno, no gotovo cijelu večer (osim kad Tom nije bio u društvu princa Williama) proveli su zajedno.

"Jako su se zbližili u posljednjih nekoliko tjedana, ali paze da ih se ne fotografira zajedno jer bi voljeli zadržati privatnost.Tom je prenoćio u Elsininom stanu, koji je, kao što možete zamisliti, vrlo lijepo mjesto. Uživaju u zajedničkom druženju i unatoč bogatstvu rade puno stvari koje rade normalni parovi", rekao je izvor za Daily Mail. Primjerice, par je večerao u brojnim ekskluzivnim londonskim restoranima, a uživali su i u zajedničkim šetnjama Hyde Parkom koji se nalazi u blizini Elsininog stana.

Među nekretninama što ih je Khairova dobila u brakorazvodnoj parnici od bivšeg supruga, nalazi se i stan u Knightsbridgeu, vrijedan oko 10 milijuna funti gdje je, prema Daily Mailu, prenoćio Tom Cruise. Treba reći i to da je bivši bračni par bio u braku oko jedanaest godina, a za to vrijeme stekli su vilu vrijednu 22 milijuna funti u Wentworthu, Surrey, kao i nekretnine u Londonu vrijedne oko 18 milijuna funti. Imali su i nekretnine u Dubaiju te na Cipru, automobile, nakit i umjetničke kolekcije vrijedne milijune funti. Njihova brakorazvodna parnica dospjela je u medije tijekom ljeta prošle godine jer je Kairova, prije nego li je predala dokumente za razvod, bila optužena za skrivanje znatnog dijela imovine svog sad već bivšeg supruga (vezano za britanske sankcije protiv ruskih oligarha koji podržavaju Putinov režim i brutalnu agresiju na Ukrajinu), s posebnim naglaskom na kolekciju torbica vrijednu milijun funti!

image

Katie Holmes i Tom Cruise 2012., na dodjeli Oscara

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Slavnog glumca, kojeg se nakon razvoda od Katie Holmes 2012., rijetko viđalo u ženskom društvu, očito je privukla Ruskinja intrigantne prošlosti. Treba dodati i to da je veza "svježa": holivudski glumac i Elsina su se upoznali krajem prošle godine, a u prosincu 2023. bili su zajedno na zabavi u klubu Mayfair gdje su ih vidjeli kako se ljube. Jedan je gost potvrdio za Daily Mail: "Bili su nerazdvojni, očito par. Činilo se da je opčinjen njome".

Kako se već neko vrijeme priča o tome da Tom Cruise više nije samac i da je za promjenu njegovog statusa zaslužna intrigantna ruska razvedenica, oglasio se i njezin bivši. Prema njegovim riječima, veliki je obožavatelj Toma Cruisea. Jednom je rekao kako bi volio da ga glumi upravo Tom, uvjeren da ima dovoljno zanimljiv život koji bi se mogao pretočiti u biografski film. Ili ipak triler?

image

Tom Cruise i Suri Cruise 2012. godine i prije razvoda. Danas više ne održavaju kontakt

HENRY LAMB/PHOTOWIRE/BEI/SHUTTERSTOCK

Kako god bilo, Rus je u razgovoru za MailOnline, nakon što se posvuda pronijela vijest o romansi njegove bivše s Cruiseom, otkrio da je Elsina dok su bili u braku, potrošila oko 10 milijuna funti na odjeću i još 2 milijuna funti na torbice.

"Bez obzira s kim je, Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, trebali bi biti svjesni da ona voli fine stvari. Tom bi trebao držati oči i novčanik širom otvorenima". Na kraju je ipak dodao: "Sretan sam zbog nje, želim joj sve najbolje".

Linker
26. travanj 2024 04:37