potraga se nastavlja

Tom Hardy i Idris Elba su otpali! Evo tko su novi favoriti za novog Jamesa Bonda

Producenti novog filma kažu da traže nekog mlađeg, ali da će to biti teško uklopiti u sam koncept jer Bond je ipak veteran.

Producenti novog Jamesa Bonda još uvijek tragaju za glumcem koji će ga utjeloviti. Iako fanovi već odavno imaju svoje favorite, među kojima su Idris Elba, Tom Hardy i Tom Hiddleston, oni nažalost ne idu u bubanj jer su - prestari. Tako kažu producenti filma koji u ovoj ulozi vide nekog u tridesetima.

image

Idris Elba

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"I prije smo pokušavali gurati mlađe ljude. Ali pokušavati to vizualizirati ne uspijeva. Jer Bond je već veteran. Imao je neko iskustvo. Vjerojatno je bio u SAS-u ili tako nešto. Nije klinac iz srednje škole kojeg možeš trenirati", rekao je jedan od producenata Michael G. Wilson.

image

Rege-Jean Page

ROCCO SPAZIANI/UPI/PROFIMEDIA

Kako četrdesetogodišnjaci očito ne dolaze u obzir, to znači da se ova vrata otvaraju trenutnim holivudskim miljenicima - zvijezdi "Bridgertona" Regé-Jean Pageu, Richardu Maddenu iz serije "Bodyguard" i Henryju Cavillu koji je utjelovio Supermana i Witchera.

image

Henry Cavill

BRETT D. COVE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Richard Madden

GIOVANNI LEMBA/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No, još jedna promjena čeka najpoznatijeg britanskog špijuna. Nakon smrti kraljice, u čijoj je bio službi, Bond će od sad biti "u službi kralja i domovine". Bonda je posljednjih 15 godina glumio Daniel Craig, iako nekima taj izbor nije bio dobar jer je Craig bio mnogo manje "uglađen" nego njegovi prethodnici.

Craig je ukupno snimio pet filmova o Jamesu Bondu - Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), Spectre (2015) i No Time to Die (2021).

Wilson i producentica Barbara Broccoli odlučuju o sudbini agenta 007 još od filma "Zlatno oko" 1995., snimljenog godinu dana prije smrti njihova oca. "Lik ostaje isti u svojoj biti jer on pokušava svijet učiniti sigurnijim mjestom i to je nešto što nećemo mijenjati. Kao nasljednici pokušavamo unositi promjene, ponekad ‘upale‘, ponekad ne, ali to nam omogućuje da stalno budemo inovativni", rekli su producenti.

Linker
20. travanj 2024 06:55