Teški dani

Tori Spelling se s djecom preselila kod prijateljice nakon što je Dean McDermott najavio razvod

Tri dana nakon što je Dean McDermott izbrisao svoju objavu na Instagramu u kojoj je najavio razvod od Tori Spelling, čini se da se glumica sa svojom djecom iselila iz njihovog zajedničkog doma.

Čini se da se Tori Spelling s djecom uselila u dom prijateljice jer je glumica nedavno fotografirana kako dolazi ispred njezine kuće s autom punim stvari. Osim kofera, djeca i Tori iz vozila su istovarili plišane životinje, teniske rekete i još mnogo toga.

Ova selidba dolazi samo nekoliko dana nakon što je Torin suprug, Dean McDermott, objavio na Instagramu da se on i Tori rastaju nakon 18 zajedničkih godina. “S velikom tugom i jako, jako teškim srcem, nakon 18 godina provedenih zajedno i petero nevjerojatne djece, Tori i ja smo odlučili krenuti svatko svojim putem i započeti novo vlastito putovanje", napisao je Dean.

image
PROFIMEDIA

No, samo dan nakon što je Dean to objavio, objavu je izbrisao s društvenih mreža. Dean i Tori godinama se nisu sramili javno iznositi probleme u vezi, no činilo se da su u dobrim odnosima posljednjih mjeseci.

image
PROFIMEDIA

Godine 2013. Dean je priznao da je bio nevjeran, a svoje su probleme rješavali u reality showu pod nazivom "True Tori". Usred novih problema u vezi 2021., Tori je priznala da su ona i Dean spavali u odvojenim spavaćim sobama u svom domu. Ipak, ovaj post iz lipnja 2023. bio je prvi put da je par zapravo objavio planove za razlaz. Nije jasno planiraju li i dalje nastaviti s razvodom nakon što je Dean izbrisao objavu.

Linker
25. travanj 2024 12:42