Sophia Bush

 FATI SADOU/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Ostaju prijatelji

Trajalo je 13 mjeseci: Razvodi se poznata glumica, ni brak s poduzetnikom nije izdržao

Sophia Bush, najpoznatija po ulozi u seriji "Tree Hill", ranije je već bila u braku, s glumcem Chadom Michaelom Murrayem, no ni ta veza nije bila dugog vijeka.

Sophia Bush, najpoznatija po ulozi u seriji "Tree Hill", ranije je već bila u braku, s glumcem Chadom Michaelom Murrayem, no ni ta veza nije bila dugog vijeka.

Tko kaže da je za brak kobna sedma godina? Već i prva može pokazati jesu li supružnici stvoreni jedno za drugo ili nisu, tako se barem događa američkoj glumici Sophiji Bush. Kako piše People, 41-godišnja glumica, široj publici najpoznatija po ulozi u seriji za mladež „Tree Hill”, podnijela je zahtjev za razvod od supruga, poduzetnika Granta Hughesa, također 41-godišnjaka. Braku je došao kraj, no par će ostati u prijateljskim odnosima, jer kao prijatelji su i počeli, a ljubav se među njima razvila tijekom pandemijskih godina, rekao je za People dobro informirani izvor. Nastavit će zajednički voditi i neprofitnu organizaciju koju su osnovali, The Bush Hughes Foundation For Progress, koja je namijenjena za „podršku organizacijama i pojedincima koji rade na jednakosti, socijalnoj pravdi i napretku u gradu Tulsi”, kako piše na web stranici organizacije. Oboje su vezani za Tulsu, a tom su se gradu i vjenčali u lipnju 2022. godine, nakon desetak mjeseci zaruka.

image

Ipak nije išlo; Sophia Bush i Grant Hughes

TAMMIE/AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Vijesti o prekidu došle su samo sedam tjedana nakon što je Sophia Bush na Instagramu veselo obilježila godišnjicu braka, a ta je objava sada obrisana. Grant nije tako revan, pa na njegovom profilu na Instagramu zasad još stoji njegova čestitka Sophiji za godišnjicu s ljubavnim izjavama. Objavio ju je 11. lipnja, uz fotografiju s vjenčanja i niz zajedničkih fotografija u različitim prigodama.

Sophia Bush ranije je već bila udana, a i taj je brak bio kratkog vijeka. S glumcem Chadom Michaelom Murrayem, kolegom iz „Tree Hilla” izdržala je također oko godinu dana, od 2005. do 2006. Nakon tog iskustva rekla je da bi za ponovno sklapanje braka trebala biti stvarno sigurna u „motivaciju”.

Linker
28. travanj 2024 23:50