Mali val

Trajna posveta sinu: Cardi B pokazala iznimno odvažnu tetovažu na licu

Reperica je objavom na mrežama otkrila da na licu ima trajni ukras koji je posvećen njenom sinu.

Reperica Cardi B pokazala je svoju najnoviju tetovažu objavom na društvenim mrežama. Fotografija je otkrila da je na lice istetovirala ime crvenom tintom. Glazbenica je odlučila tetovirati ime svojeg sina - Wave, koje bi u prijevodu značilo val. "Obožavam svoju tetovažu na licu", napisala je Cardi B uz emoji srca.

Fotografija koju je objavila, zapravo je dio zajedničke fotografije na kojoj pozira sa suprugom Offsetom, koju su snimili za kampanju za lanac brze hrane, uoči Valentinova. Par je svečano odjeven slavio na večeri uz krumpiriće, hamburgere i sokove. No, sada je Cardi povećala fotografiju tako da se dobro vidi što joj je napisano na licu, a otkrila je i da je to trajan ukras, a ne samo kratkotrajna verzija za potrebe snimanja.

image

Cardi B i Offset

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pratitelji i obožavatelji odmah su pohvalili i glamurozno izdanje i tetovažu, zaključivši da joj nova tinta na licu doista odgovara. Cardi B je od 2017. u vezi s reperom Offsetom i imaju dvoje djece: u srpnju 2018. dobili su kći Kulture, a u rujnu 2021. sina Wavea.

Linker
18. travanj 2024 07:05