Bruce i Emma Willis

 INSTAGRAM/EMMA HEMING WILLIS
Obiteljska zabava

Trenuci sreće: Bruce Willis u Disneylandu uživao s kćerima i suprugom na vrtoglavim atrakcijama

U videu koji je Emma Heming Willis objavila na Instagramu vidi se kako je Bruce tijekom vožnje u zabavnom parku rukom nježno zaštitio kćer koja je sjedila do njega.

U videu koji je Emma Heming Willis objavila na Instagramu vidi se kako je Bruce tijekom vožnje u zabavnom parku rukom nježno zaštitio kćer koja je sjedila do njega.

Proslavljeni glumac Bruce Willis sa suprugom Emmom Heming Willis i obitelji uživao je u zabavnim vožnjama u Disneylandu u kalifornijskom Anaheimu. U kratkom videu koji je Emma objavila na Instagramu vidi se kako se dobro raspoložena obitelj vozi na atrakciji Splash Mountain, a 68-godišnji Bruce rukom je nježno zaštitio kćer koja je sjedila do njega, dok joj je drugom rukom u jednom trenutku pokrio lice. „Bolje pripazi. Mislim da ćemo ići još jednom”, kaže u isječku.

Prošle je godine obitelj objavila da je slavni glumac obolio od afazije, neurološkog poremećaja koji otežava govorenje i razumijevanje, no pokazalo se da je to bio tek simptom frontotemporalne demencije, objavljeno je u veljači ove godine. Od tada supruga redovito objavljuje i prikazuje suprugovo stanje, kako bi podigla svjesnost o toj progresivnoj bolesti te potaknula istraživanja. Pokazuje koliko je to teška borba, no da i u takvoj bolesti može biti lijepih trenutaka.

U komentarima su pratitelji uočili koliko je Bruce pažljiv prema kćeri, na što je 44-godišnja Emma odgovorila „Uvijek”. Bračni par ima dvije kćeri - Mabel Ray, rođenu 2012. i Evelyn Penn, rođenu dvije godine kasnije. S prvom suprugom, glumicom Demi Moore, Bruce Willis ima tri odrasle kćeri - Rumer, Tallulah i Scout – a bivši su supružnici u travnju prvi puta postali djed i baka, jer je Rumer rodila kćerkicu.

Obitelj je zabavni park posjetila prije zatvaranja tijekom kojeg će biti preuređen na temu Disneyevog animiranog hita „Princeza i žabac”. „Možete se kladiti da će se ova obitelj vratiti po još zabave i smijeha kad se ponovo otvorite kao Tiana‘s Bayou!”, najavila je Emma u instagramskoj objavi.

Linker
27. travanj 2024 12:46