Instagram/Beyonce
ŠEĆER ZA KRAJ

Tri kipića i tri odvažna looka: Beyonce otkrila styling koji nije uspjela pokazati na Grammyju

Iako je Beyonce ‘preskočila‘ crveni tepih Grammyja, to je nije spriječilo da obožavateljima pokaže svoj najupečatljiviji styling na Instagramu.

Iako je Beyonce ‘preskočila‘ crveni tepih Grammyja, to je nije spriječilo da obožavateljima pokaže svoj najupečatljiviji styling na Instagramu.

Iako nije odnijela najprestižniju nagradu, onu za album godine, Beyonce je uvjerljivo bila glavna zvijezda sinoćnje dodjele Grammyja. Pop zvijezda je sinoć ispisala povijest i postala najnagrađenija izvođačica u povijesti ove nagrade, s ukupno 32 pobjede i čak 88 nominacija.

image

Beyonce na pozornici Grammyja

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Iako ga je naposljetku prestigao Harry‘s House Harryja Stylesa, Beyoncein dugoočekivani album Renaissance privukao je mnogo pažnje prošle godine. Njezin hit Cuff It proglašen je najboljom R&B pjesmom, u kategoriji najboljeg R&B performansa slavila je s Plastic Off the Sofa, dok joj Break My Soul osigurao kipić za najbolju dance/elektro numeru.

Kako i priliči glazbenoj divi, svoja je tri kipića Beyonce proslavila u tri različita ekstravagantna stylinga. Ipak, samo smo jedan od njih (Guccijevu metalik haljinu) imali prilike vidjeti na pozornici Grammyja, a nešto kasnije se presvukla u crnu Schiaparellijevu haljinu u kojoj je provela ostatak večeri.

image

Treći styling pop dive potpisuje Balmain

INSTAGRAM/BEYONCE
image

Zahvalila je fanovima na Instagramu uz nezaboravne fotke

INSTAGRAM/BEYONCE

Međutim, najupečatljiviju kombinaciju koju potpisuje Balmain, pjevačica je pokazala jedino na Instagramu, pozirajući sa svoje tri najnovije nagrade. S obzirom na to da je sinoć zakasnila na ceremoniju jer je "zapela" u prometu, fanovi pretpostavljaju kako je baršunasta nude haljina u kombinaciji sa zlatnim šeširom te rukavicama i čizmama od istog materijala izvorno bila namijenjena za crveni tepih, koji je Beyonce ovoga puta preskočila.

"Osvojili smo tri! Počašćena sam i prepuna radosti", poručila je, zahvalivši svojim fanovima za "ljubav i odanost".

Linker
28. travanj 2024 19:58