Strašna nesreća

Tri najgora dana u životu glumice: Izgubila trudnu sestru, šogora i malog nećaka

Obitelj broadwayske zvijezde stradala je u zrakoplovnoj nesreći, preživjela je samo nećakinja.

Posljednja tri dana najgora su u životu američke glumice i pjevačice Megan Hilty. Jednoj od najvećih zvijezda Broadwaya prošle nedjelje gotovo je stalo srce, zbog telefonskog poziva nakon kojeg više ništa neće biti isto. Dogodilo se nezamislivo, zrakoplovna nesreća koja je zvijezdi NBC-jeve glazbene serije "Smash" otela sestru Laureen u osmom mjesecu trudnoće, šogora Rossa i njihovog sinčića Remyja.

Cijela obitelj nestrpljivo je iščekivala dolazak na svijet još jednog dječaka: dali su mu ime Luca. Ništa nije upućivalo na to da bi let malim (privatnim?) zrakoplovom u kojem se nalazilo deset putnika, nestati s radara i survati se u Pacifik nedaleko od otoka Whidbey, na sjeverozapadnoj obali Amerike, prenosi People. Okolnosti nesreće zasad su nepoznati, Obalna straža potvrdila je da su pronašli tek jedno tijelo, a slomljena pjevačica još ne zna je li riječ o članu njezine obitelji.

"U nedjelju popodne, mali avion srušio se na Puget Soundu. Moja voljena sestra Lauren, šogor Ross i mali nećak Remy bili su u tom avionu. Bila je u osmom mjesecu trudnoće, očekivali smo da ćemo sljedeći mjesec u naručje uzeti još jednog dječaka, malog Lucu. Nemam riječi," objavila je u srijedu.

Srećom, na kobni let nije se ukrcala kćer tragično stradalog para. Djevojčica je na sigurnom, no šokirana je i izvan sebe zbog strašnog događaja i sada je dobitnici nagrade Tonya (za glavnu žensku ulogu u mjuziklu "Noises Off") sve na svijetu. Sestra slavne glumice i njen suprug živjeli su na američkoj Zapadnoj obali, bili su vlasnici vinarije: vinski biznis zacijelo je razlog zbog kojeg su se, ništa ne sluteći, zaputili sa sinom na kobni let.

Linker
20. travanj 2024 06:44