Super tata

Tristan Thompson možda je serijski preljubnik, no očito je kome njegovo srce pripada

Bivši partner Khloe Kardashian s kojom ima dvoje djece, a sveukupno četvero, odličan je tata i svaki slobodni trenutak provodi sa svojim mališanima, a posebno mu je srcu prirasla njegova jedina djevojčica True.

Američki košarkaš Tristan Thompson ima oči za mnoge žene, ali srce samo za jednu. To je njegova kćerkica True koju ima s reality zvijezdom Khloe Kardashian s kojom je prije pet mjeseci dobio i sinčića. No to što imaju zajedničku djecu nije učvrstilo njihovu vezu jer je slavni košarkaš prije rođenja posljednjeg sina dobio još jednog, danas desetomjesečnog Thea s fitness modelom Maralee Nichols.

image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

To je naravno presudilo vezi između njega i Khloe, no Tristan se pokazao kako odličan tata. Prije Khloe bio je u vezi s influencericom Jordan Craig s kojom ima šestogodišnjeg sina Princea. Ovih dana košarkaš se na Instagramu pohvalio kako ga njegova princeza vrti oko malog prsta.

Sada je u vezi navodno s već trećom ili četvrtom ženom od kada je prekinuo s Khloe, no to za njegovu djecu ne mijenja ništa jer ih on jednostavno obožava. Pogotovo svoju malu princezu True, a navodno je ostao i u dobrim odnosima s njezinom mamom.

image

Tristan Thompson svaki slobodan trenutak provodi sa svojom miljenicom True

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prevaru je Khloe teško podnijela i o tome je otvoreno progovorila, no za dobrobit djece svoju ljutnju na bivšeg partnera stavila je po strani. No ostao je dobar i s njezinom obitelji pa je tako u ovo blagdansko vrijeme zajedno sa Kim Kardashian posjetio zajednicu koja brine o bivšim zatvorenicima.

Linker
17. rujan 2023 10:06