BEBA JE DOBRO

Trudna Kourtney Kardashian otkrila da je završila na hitnoj operaciji

U posljednjem tromjesečju trudnoće, reality zvijezda prošlog je tjedna hitno prevezena u bolnicu, a sada je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila kako je hitno operirana, ali i da su beba i ona dobro.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian na društvenim je mrežama zahvalila liječnicima koji su spasili život njezine bebe nakon što je prošlog tjedna hitno prevezena u bolnicu gdje je u posljednjem tromjesečju svoje četvrte trudnoće bila podvrgnuta operaciji fetusa. Suprug, Travis Barker odmah je prekinuo europski dio turneje kako bi što prije došao u bolnicu.

Kourtney je na Instagramu podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj se ona i njezin suprug drže za ruke, a ispod fotografije napisala je kako je zahvalna suprugu što je tako brzo stigao njoj u bolnicu i bio joj neizmjerna podrška. Zvijezda se također zahvalila mami, Kris Jenner, što ju je držala za ruku kroz ovo teško razdoblje.

Članica klana Kardashian objasnila je pratiteljima kako je imala tri stvarno lagane trudnoće te da nije bila spremna na strah koji je osjećala po primitku u bolnicu. "Mislim da nitko tko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne", napisala je ispod objave. "Hvala Bogu. Izlazak iz bolnice sa svojim sinčićem u trbuhu i na sigurnom bio je pravi blagoslov."

Njezin suprug na svojim je društvenim mrežama zabrinutim obožavateljima poručio kako je Kourtney sada bolje i svima zahvalio na potpori, a svoju turneju planira nastaviti krajem ovog tjedna. Kardashian i suprug u lipnju su objavili da je reality zvijezda trudna nakon što je prije više od godinu dana prekinula pokušaj medicinski potpomognute oplodnje zbog zdravstvenih problema koje je iskusila. Kourtney iz prijašnjeg braka ima troje djece - Masona, Penelope i Reigna, dok Travis ima dvoje biološke djece i posvojenu kćer – Landona, Alabamu i Atiane.

Linker
24. travanj 2024 01:02