PRVI PORTRET

Trudna Rihanna, ASAP Rocky i njihov sinčić krase naslovnicu novog britanskog Voguea

Pjevačica je na Vogueovim fotografijama zablistala je u četiri izdanja, a razgovoru se osvrnula na svoje prve mjesece majčinstva.

Dva dana nakon velikog povratničkog nastupa na Super Bowlu, na kojemu je otkrila javnosti svoju drugu trudnoću, Rihanna je osvanula na naslovnici britanskog Vogue sa svojim najvažnijim muškarcima, partnerom ASAP Rockyjem i njihovim 9-mjesečnim sinčićem. U velikom intervjuu pjevačica je priznala kako joj je majčinstvo sve, te kako se više ne može ni sjetiti kako je njezin život izgledao prije dolaska prve bebe.

Prizor s naslovnice mnogima je već otprije poznat zahvaljujući fotografijama paparazza koje su nastale za vrijeme snimanja na plaži u Malibuu u Kaliforniji u prosincu prošle godine. Tada je javnost po prvi puta imala prilike vidjeti lice sina glazbenog para, čije se ime i dalje ne zna, kao i Rihannin zaobljeni trbuščić koji se nazirao kroz crnu haljinu, ni ne sluteći kako je glazbenica već tada bila trudna s drugim djetetom.

image

Na snimanju naslovnice

RMBI/STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Trudna RiRi na Vogueovim fotografijama zablistala je u četiri izdanja, koja su uključivala Burberry baršunastu kreaciju s dramatičnim čipkastim rukavicama, dugu Valentinovu haljinu te žutu kreaciju Ricka Owensa. U razgovoru se osvrnula na svoje prve mjesece majčinstva, koje je opisala kao "vrtoglavu vožnju u lunaparku", a nakon što je dobila dijete počela je preispitivati sve oko sebe.

"Odgoj mladog Afroamerikanca jedna je od najstrašnijih odgovornosti u životu. Zapitaš se čemu ostavljaš svoju djecu. Je li ovo planet na kojem će oni živjeti?", istaknula je. Unatoč izazovima koje im je donijelo, Rihanna kaže kako je roditeljstvo samo zbližilo nju i njezinog partnera Rockyja i kako su sada "najbolji prijatelji koji imaju bebu".

Također, ispričala je kako je Rocky žarko želio dobiti sina, no kako ona nema želja po pitanju spola drugog djeteta. Otkrila je i kako bi voljela imati još djece, no kako tek treba vidjeti što joj budućnost nosi.

Linker
19. travanj 2024 10:52