MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Novi dom

Trumpova najstarija kći Ivanka ‘pobjegla‘ na otok kojeg zovu "Bunker milijardera"

Imanje od 24 mlijuna dolara koje se nalazi na ekskluzivnom otočiću Indian Creek u Floridi, Ivanka Trump renovirala je dvije godine te je sada napokon dovršeno

Imanje od 24 mlijuna dolara koje se nalazi na ekskluzivnom otočiću Indian Creek u Floridi, Ivanka Trump renovirala je dvije godine te je sada napokon dovršeno

Usred istraga i optužbi, ali i privođenja njezina oca Donalda Trumpa, kontroverznog poduzetnika i još kontroverznijeg bivšeg američkog predsjednika, Ivanka Trump, odlučila se s obitelji povući daleko od problema. Najstarija Trumpova kći, podsjetimo za vrijeme njegova mandata radila je u Bijeloj kući i bila viša savjetnica njegove administracije, ali i obavljala dužnost ravnateljice Ureda za gospodarske inicijative i poduzetništvo te je stalno bila pod povećalom javnosti. Sada medije izbjegava, a novi dom za sebe i obitelj potražila je u Miamiju. I to daleko od Trumpovog legendarnog floridskog imanja Mar-a Lago, poznatog po ludim partijima i skrivenim (ukradenim) državnim dokumentima. Ivanka je sa suprugom Jaredom Kushnerom, zbog kojeg je prešla na židovstvo, prije dvije godine kupila kuću na prestižnom floridskom otoku Indian Creek kojeg mnogi nazivaju "Bunker milijardera".

image

Otočić Indian Creek s pogledom na Miami Beach

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Velebno imanje koje su platili 24 milijuna dolara, čini se nije odgovaralo roditeljima troje djece, pa su u obnovu kuće uložili još nekoliko milijuna. Radovi su nedavno završili i obitelj se prema pisanju američkih medija, preselila u novi doma gdje uživa u miru privatnog otoka rezerviranog prvenstveno za bogataše. A to se otkrilo nedavno kada je na Instagramu objavila fotografije sa proslave rođendana u vrtu svoje nove kuće.

Susjedi su im između ostalih Julio Iglesias i Tom Brady kao i hotelski magnat Jeffrey Soffer, activist Carl Icahn i Robert Diener, osnivač internet platforme Hotels.com. Na Indian Creeku smještenom u uvali Biscayne, ima samo 34 vile, sve su smještene uz rub otoka kako bi stanovnici, njih četrdesetak, imali otvoren pogled prema oceanu i Miamiju, a za njihovu sigurnost se 24 sata dnevno brinu posebne policijske snage koje su raspoređene na otoku i moru.

image

Kuća vrijedna 30 milijuna dolara, renovirala se dvije godine

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na raspolaganju imaju i ekskluzivni golf klub baš kao i teren s 18 rupa, a s kopnom su povezani strogo čuvanim mostom. Ivankino imanje koje se sastoji od dvije kuće koje osim raskošnog interijera ima i dva velika bazena s masažnim dijelom, fontanu, egzotično bilje posvuda je po imanju,a ima i privatni mol za vezanje vlastitih brodica. Okoliš i priroda uređeni su besprijekorno, samo je pitanje koliko će na tom izoliranom i otočiću i imanju uživati djeca slavnog para - 12- godišnja Arabella, 10-godišnji Joseph i 7-godišnji Theodore, jer djeca su većinu života provela u Washingtonu i New Yorku.

Linker
02. svibanj 2024 01:08