Talijansko vjenčanje

U bajkovitoj vjenčanici udala se mlađa sestra Chiare Ferragani

Francesca Ferragni srednja je od tri Ferragni sestre, a pred oltar je stala s partnerom i gitaristom Riccardom Nicolettijem.

Sestra slavne talijanske influencerice Chiare Ferragni, 34-godišnja Francesca Ferragni, stala je pred oltar s dugogodišnjim partnerom, a fotografije sa svadbe sestre su podijelile na društvenim mrežama.

Francesca i Riccardo zajedno su od 2009. godine, a 2022. postali su roditelji sina Edoarda. Vjenčanje je sada za njih bio logičan korak - održali su romantično, talijansko vjenčanje starom dvorcu Rivalta. Skrovito zdanje nalazi se u središnjoj Italiji, u pokrajini Piacenza. Za razliku od slavne sestre, Francesca je željela čim više sačuvati privatnost, pa o samom vjenčanju nije "iscurilo" puno informacija.

Kako je bilo, podijelila je s pratiteljima sama: dan nakon mladenka je podijelila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i sinom te njihovim ljubimcem. Raskošna haljina s dugim šlepom u tradicionalnom je stilu i uklopila se u okruženje dvorca, a prekrivena je čipkom. Spuštena ramena i dugi rukavi vjenčanice ovom bridal looku dali su suvremeni štih. Dizajn haljine potpisuje Atelier Emé, a djeveruše i mladenkine sestre nosile su pastelno plave i ružičaste kreacije od satena.

Ljetos su se sestre zajedno s prijateljicama uputile na Mykonos gdje su proslavile djevojačku. Sestre Ferragni inače nose nadimak "talijanskih Kardashianki", zbog fizičke sličnosti, ali i poslova kojim se bave - Francesca je inače zubarka i nije toliko aktivna na društvenim mrežama, dok je najmlađa Valentina krenula stopama starije sestre Chiare te se bavi influencanjem. Pokrenula je i svoj brend nakita: Valentina Ferragni Studio.

Linker
10. travanj 2024 19:51