Amal i George

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Podržala supruga

U crnom od glave do pete: Nepogrešiva Amal Clooney plijenila pozornost u elegantnom izdanju

Predivnu modnu kombinaciju odvjetnica je upotpunila jednostavnim make up-om, clutch torbicom te crnim salonkama, dok je George Clooney za zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu odabrao klasično tamnoplavo odijelo.

Predivnu modnu kombinaciju odvjetnica je upotpunila jednostavnim make up-om, clutch torbicom te crnim salonkama, dok je George Clooney za zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu odabrao klasično tamnoplavo odijelo.

George i Amal Clooney uvijek su uglađeni, chic i elegantni. Bezvremenski osjećaj za stil ovaj bračni par sve češće stavlja visoko na ljestvici najbolje odjevenih. Tako nisu razočarali ni ovaj put kada su se zajedno pojavili na londonskoj premijeri filma ‘‘The boys in the boat‘‘ koji je glumac George Clooney i režirao. On i njegova supruga Amal su, zahvaljujući odličnom odabiru outfita, privlačili poglede prisutnih. Kao što je to često slučaj, par se još jednom stilski uskladio, a njihova elegantna izdanja i nas su ostavila bez daha.

Amal se odlučila za crnu kombinaciju - baršunasti korzetni top sa zaobljenim dekolteom i uske hlače koje su savršeno naglasile njezinu figuru. Elegantnu modnu kombinaciju upotpunila je jednostavnim make up-om, clutch torbicom te crnim salonkama, dok je George za zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu odabrao klasično tamnoplavo odijelo.

image

Bračni par oduševio je još jednom modnim kombinacijama

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Ovo je samo jedno od brojnih glamuroznih izdanja odvjetnice koja i inače oduševljava svojim nepogrešivim stilom. Bez obzira na to nosi li haljine ili odijela, Amal uvijek izgleda sjajno. Tako je nedavno pojavivši se na dodjeli nagrada Justice Albi Awards u organizaciji Zaklade za pravdu u zgradi Javne knjižnice u New Yorku, naprosto zablistala u dugoj zlatnoj haljini sa staklenim resicama koje su ‘‘plesale‘‘ oko njezinog tijela s odgovarajućom zlatnom torbicom i sandalama.

image

Amal je i inače nepogrešiva u modnim odabirima, a posebno je oduševila zlatnom haljinom s resicama na dodjeli nagrada Justice Albi Awards u organizaciji Zaklade za pravdu

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

George i Amal upoznali su se 2013. godine, a vjenčali su se samo nekoliko mjeseci kasnije. Kako su potvrdili u više navrata, bila je to ljubav na prvi pogled. Tri godine nakon vjenčanja koje se odvilo u Veneciji, Amal je rodila blizance Ellu i Alexandera koji danas imaju šest godina.

Linker
28. travanj 2024 06:08