nisu zadovoljni

U domu Maje Šuput vlada blagdanska idila, no dušebrižnici je napadaju zbog ukrasa

Pjevačica i njezina majka pozirale su s malenim Bloomom među brojnim igračkama i darovima, a božićne dekoracije obitelji Tatarinov i ovoga su puta podijelile njezine pratitelje.

Pjevačica Maja Šuput ovog prosinca ima pune ruke posla. Osim što nastupa, pjeva i vodi natjecateljski show Supertalent, posvetila se i uređenju svog doma, kojeg dijeli sa suprugom Nenadom Tatarinovim i jednogodišnjim sinčićem Bloomom.

Bajkovito ukrašenu božićnu jelku pokazala je još prošlog tjedna, baš kao i velikog Orašara, čarape s imenima članova obitelji te vjenčiće od borovine. U međuvremenu su se pod jelkom pojavili i novi pokloni, a veseloj obitelji pridružila se i Majina majka, Danica Šuput.

image

Bloom s bakom Danicom

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

"Danas cijeli dan slavimo bakin 71. ročkas", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj maleni Bloom grli njezinu majku pored jelke.

Uskoro je i Maja pozirala sa sinom među brojnim igračkama i darovima, a božićne dekoracije obitelji Tatarinov i ovoga su puta podijelile njezine pratitelje. Naime, dok su neki hvalili Blooma i složili se da je "presladak", drugi su se okomili na Orašara kraj Majinog drvca i kritizirali je što nije postavila jaslice."Orašar nije Božić", "Gdje je Slavljenik?", Di su jaslice i "maleno djetešce Isus?", pisali su joj, baš kao i prošli put, no čini se kako pjevačicu kritike ne diraju te na komentare nije odgovorila.

Linker
15. travanj 2024 03:12