Novi izazov

U filmu s Joaquinom Phoenixom: Pogledajte Lady Gagu u ulozi kontroverzne psihoterapeutkinje

Pjevačica i glumica tumači ulogu kontroverzne psihoterapeutkinje koju pacijent povlači u vrtlog ludila i zbog njega postaje Harley Quinn.

Pred američkom pop zvijezdom Lady Gagom pozamašan je glumački izazov: film "Joker: Folie à deux", odnosno "Joker: Ludilo za dvoje". Kako Lady Gaga izgleda u novom filmu, otkrio je na društvenim mrežama redatelj tog projekta, Todd Phillips.

Glumica je ovaj put kreativno "zagrizla" u lik Harley Quinn, kontroverzne junakinje iz stripova DC-a, dok holivudski kameleon Joaquin Phoenix ponovno tumači ulogu pomaknutog, neshvaćenog i nesretnog Jockera.

Američki glumac upravo je za tu ulogu prije tri godine nagrađen Oscarom, dok je Lady Gaga dobila prestižnu zlatnu statuu 2019., za glavnu žensku ulogu u filmu "Zvijezda je rođena". Stoga ne čudi što se redatelj Todd Phillips hvali da na snimanju nastavka "Jokera", započetom sredinom prosinca prošle godine, ima dvoje oskarovaca koji se bezrezervno predaju ulozi, s kojima je surađivao u oba filma.

Priča počinje kad se Lady Gagin lik zaljubljuje u Arthura Flecka, čiji je alter ego Jocker. Redatelj je na Instagramu podijelio fotografiju sa snimanja u kojem Harley Queen i Jocker dijele poseban trenutak nakon kojeg, čini se, liječenje Jockera kreće nizbrdo jer negativac u vrtlog ludila povlači i svoju terapeutkinju.

Nedavno je objavljen i trailer spektakla od kojeg filmska kuća Warner Bros puno očekuje, čiji je prvi dio zaradio više od milijardu dolara širom svijeta. Hoće li ga nastavak financijski nadmašiti, znat će se u listopadu 2024., kad će početi prikazivanje u američkim kinima.

Linker
25. travanj 2024 08:40