Emotivan dan

U haljini domaće dizajnerice udala se Ana Gruica Uglešić, mladenka nije mogla suspregnuti suze

Ceremonija crkvenog vjenčanja održala se u Sitnom Gornjem, nedaleko od Splita, odakle potječu njezini roditelji.

Glumica Ana Gruica Uglešić i psihijatar Boran Uglešić, oboje iz Splita, na crkvenom vjenčanju izrekli su ponovno "da!". Vjenčali su se prije pet godina, no 49-godišnji liječnik zatražio i dobio crkveni razvod od prve supruge. Crkveni brak sada su sklopili u Sitnom Gornjem u okolici Splita, u crkvi sv. Luke, inače mjestu iz kojeg su roditelji 40-godišnje glumice.

image
NIKOLA VILIC CROPIX

Navodno će splitska glumica na njihov veliki dan promijeniti tri svečane haljine, a ona u kojoj je stala pred oltar je vjenčanica dizajnerice Matije Vuice, sirena kroja koja prati njezinu liniju tijela, ukrašena je čipkom te je krase otvorena leđa i visok ovratnik s naglašenim ramenima, čime spaja tradicionalni i suvremeni stil. Za vjenčani buket Ana je odabrala klasične kale, kosu je skupila u elegantnu punđu, a prije samog obreda nije mogla suspregnuti emocije koje su je preplavile pa je pustila i suze radosnice.

image
NIKOLA VILIC CROPIX
image
NIKOLA VILIC CROPIX

Slavlje će se održati u popularnoj "Šumici", restoranu "Maestro" na splitskim Bačvicama, otkriva Slobodna Dalmacija, no o proslavi i samom vjenčanju splitski par nije puno otkrivao niti dijelio dodatne detalje na društvenim mrežama - slavlje ljubavi zadržali su za sebe i bližnje. Lana Pavić, Viktorija Đonlić Rađa i Iris Livaja, Ivan Perkušić, Ivica Skoko, neki su od poznatih uzvanika ove svadbe.

image
NIKOLA VILIC CROPIX

Inače, građanski brak je glumačko-liječnički splitski par sklopio na Šolti u krugu članova obitelji i najbliskijih prijatelja - dogodilo se 20. kolovoza, nakon godinu dana veze, u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti. Anin sin Ivan Marat kojeg je dobila s piscem Hrvojem Šalkovićem tada je imao tri godine.

image

Boran Uglešić u iščekivanju mladenke

NIKOLA VILIC CROPIX
image
NIKOLA VILIC CROPIX
image

Lana Pavić

NIKOLA VILIC CROPIX
image

Dizajner Ivica Skoko čiju će haljinu glumica nositi nakon ceremonije vjenčanja

NIKOLA VILIC CROPIX
image

Lana Pavić sa suprugom

NIKOLA VILIC CROPIX
image

Tanja i Antonia Uglešić

NIKOLA VILIC CROPIX
Linker
16. travanj 2024 22:18