zasluženi odmor

U iščekivanju druge bebe: Marko Tolja uživa u odmoru sa suprugom Anom i sinčićem Marom

Naš poznati pjevač i njegova supruga za koji mjesec očekuju dolazak drugog djeteta, a do tada su posvećeni svom četverogodišnjem sinčiću s kojim vole putovati i van granica Hrvatske.

Nakon što je prije tri tjedna završio glazbeni show ‘‘Zvijezde pjevaju‘‘ u kojem je bio član žirija, Marko Tolja u potpunosti se posvetio svojoj obitelji, sinčiću Maru i trudnoj supruzi Ani. Odmah nakon završetka showa otputovali su u London, a sada s prijateljima odmaraju na Brijunima čime se pohvalio na svom Instagram profilu. Marko Tolja ne skriva uzbuđenje zbog skorašnjeg dolaska prinove, oko koje će se sigurno angažirati kao i oko prvog djeteta. Naime, tada je otkrio kako je sinčiću mijenjao pelene, hranio ga i uspavljivao, a sada mu je glavni partner za igranje. Marko je tada priznao da mu je roditeljstvo promijenilo prioritete i dalo motivaciju da bude bolji u onome što radi.

Podijelio je i savjet budućim očevima: "Samo opušteno i bez nervoze. Zna biti teških trenutaka, na rubu snage i živaca. Ali kad ti se na kraju dana to malo stvorenje nasmije, sve to teško pada u zaborav."

Marko i Ana Tolja uskoro će i drugi put postati roditelji i nema sumnje da se dolasku prinove jednako veseli i mali Maro. Pjevač rodom iz Rijeke i zagrebačka ekonomistica vjenčali su se 2018. daleko od očiju javnosti uz stotinjak uzvanika u crkvi Sv. Antuna u Kršanu. A svoju privatnost i obitelj čuva i danas, pa se samo rijetkim obiteljskim trenucima pohvali na društvenim mrežama. A tako je i bilo kada je prije šest tjedana objavio da će se njegova obitelj proširiti za još jednog člana.

Linker
21. ožujak 2024 00:22