THUNDER ROAD PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA
Samo opušteno

U kina stiže novi film miljenika žena i zakletog neženje koji i dalje živi kao vječni dečko

Gerard Butler očito više uživa u snimanju filmova i druženju sa svojim dečkima, nego što razmišlja o tome da bi se nakon devet godina veze s dizajnericom Morgan Brown trebao smiriti i posvetiti obiteljskom životu.

Gerard Butler očito više uživa u snimanju filmova i druženju sa svojim dečkima, nego što razmišlja o tome da bi se nakon devet godina veze s dizajnericom Morgan Brown trebao smiriti i posvetiti obiteljskom životu.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja i dalje odolijeva bračnim vodama, uživa u životu i snima film za filmom. Gerard Butler uglavnom se specijalizirao za uloge hrabrih junaka, a u kina stiže njegov novi film ‘‘Misija Kandahar‘‘ u kojem igra operativca CIA-e koji otkriva tajnu misiju u Afganistanu. Početkom godine izašao mu je i akcijski triler ‘‘Opasan let‘‘, a koji mjesec ranije film istog žanra ‘‘Last Seen Alive‘‘ kojeg je i producirao.

U privatnom životu ovaj 53 – godišnjak, od "akcije‘‘ najviše voli jesti i po vlastitom priznanju, za razliku od svojih muževnih isklesanih filmskih likova, ima priličnih problema s viškom kilograma. No, njegov zaobljeni trbuščić nimalo ne smeta njegovoj djevojci, dvije godine mlađoj dizajnerici Morgan Brown s kojom je u prilično opuštenoj vezi već devet godina, ali ne u kontinuitetu jer se prilično često svađaju i prekidaju pa su njima bliski ljudi rekli da bi bili puno bolji prijatelji nego partneri.

image

Gerard Butler i Morgan Brown

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

On voli motore, kao rođenom Škotu piva mu je omiljeni napitak, a sa svojom dragom dijeli ljubav prema surfanju. U Hollywoodu je pronašao dobro društvo koje dijeli njegove interese pa su mu draža muška druženja nego romantične šetnje. Bio je poznat i kao ljubitelj partijanja kojeg je teško otjerati sa šanka no s godinama se navodno primirio. Svojedobno je objasnio da mu se teško smiriti zbog naporne karijere.

"Teško je u ovoj industriji biti u uspješnoj vezi. Dijelom je to i moja vlastita krivnja, a dijelom i moja divlja priroda. A opet teško je kada si stalno na putu.‘‘

image

Najdraže mu je druženje s dečkima i vožnja motorom

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ali i kada je doma, očito mu je draži život vječnog ‘dečka‘, bez previše obaveza pa navodno sa svojom Morgan niti ne živi. Po vlastitom priznanju sklon je avanturama i rizičnom ponašanju, voli brzinu, nespretan je, nema snimanja na kojem se nije ozlijedio, a dva put si je samoinicijativno ubrizgao pčelinji otrov u pokušaju liječenja neke upale zbog čega je završio u bolnici. Zapravo, možda i nije baš idealan partner za suživot pa je i to razlog zašto se još uvijek nije skrasio.

Linker
28. travanj 2024 20:17