DRUGI DOM

U lovu na nekretnine: Ben i Jennifer u potrazi za domom iz snova u New Yorku

Nakon što su lani kupili ogromnu, luksuznu vilu na Beverly Hillsu, slavna bračni par bacio se u potragu za novom kućom.

Jennifer Lopez i Ben Affleck vikend su proveli u potrazi za novom kućom u New Yorku. Slavna pjevačica i glumac uhvaćeni su na izlasku iz jedne od nekretnina koja je trenutačno na prodaju, a ako se odluče za kupovinu bit će to drugi dom koji su zajedno kupili. Naime, lani su izdvojili 60 milijuna dolara za ogromnu vilu na Beverly Hillsu i to nakon gotovo dvije godine traženja. Njihov prvi dom otkako su u braku ima čak 12 spavaćih soba, 24 kupaonice, ogroman bazen te košarkaško igralište.

image
DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Sada, ususret drugoj godišnjici braka, par je u potrazi za još jednom nekretninom, a sudeći po dobro raspoloženoj Jennifer Lopez možda su je već i pronašli. Slavna pjevačica i glumica za potragu za novom kućom odabrala je vrlo ležernu kombinaciju, ali i obuću u kojoj ne bi baš svatko krenuo u razgledavanje. Jennifer je nosila dolčevitu u kombinaciji s širokim trapericama te crnim kaputom, ali i visokim platformama koje nisu najidealnije za duže hodanje, osobito ne penjanje i spuštanje po stepenicama. Ipak, Jennifer ne odustaje od omiljenog modela obuće uz koji je nosila svoju omiljenu birkinicu i sunčane naočale.

image
DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Iako se čini da poznatoj glazbenici sve ide po planu, nedavno je ipak doživjela popriličan neuspjeh s novim albumom "This Is Me... Now". Jennifer je u novi album objavljen u veljači ove godine uložila 20 milijuna dolara, objavila je kratki film "This Is Me... Now: A Love Story u kojem je okupila zvijezde, pustila svoj dokumentarac "The Greatest Love Story Never Told" te najavila veliku turneju, ali čini se da je uspjeh unatoč svemu izostao.

Njezin deveti studijski album zapravo je nastavak albuma "This Is Me... Then" iz 2002. koji je objavljen kada je prvi put bila u vezi s Benom Affleckom, te tematizira drugu šansu koju su dali svojoj ljubavi. Ipak, čini se kako su njezine sumnje u to treba li izdati novi album bile točne. Naime, u dokumentarcu govori kako nije bila sigurna ima li publika uopće želju čuti njezin novi album, što pokazuje i njezin neuspjeh na Billboardu. Ubrzo nakon objave albuma, našla se na 38. mjestu, ali je uskoro u potpunosti nestala s liste. Sedam njezinih prijašnjih albuma debitiralo je u top 10 na Billboardu, dok je album "Brave" bio na 12. mjestu, čime je rezultat s novim albumom ujedno i njezin najlošiji.

Linker
17. travanj 2024 07:19