Nove epizode

U Rijeci i na Krku počinje snimanje serije Južni vetar, traže se statisti

U novim epizodama glume Eric Roberts i William Baldwin, a radnja se djelomice seli u inozemstvo pa će Kvarner glumiti južnu Italiju

Na Kvarner je stigla ekipa ‘‘Južnog vetra‘‘ gdje se nastavlja snimanje druge sezone te regionalno popularne i nagrađivane krimi serije. Snimat će se u Rijeci i na otoku Krku od 21. rujna do 2. listopada, a produkcija s tog područja traži statiste mediteranskog izgleda koji bi trebali imati tamniju put i izgledom nalikovati Napolitancima.

Naime, Kvarner će ‘glumiti‘ južnu Italiju, a traže se djeca, žene i muškarci koji bi za 12 sati rada imali dnevnicu od 300 kuna, kako je objavila produkcijska kuća Produkcija i Casting agencija Serena Pro.

To je ujedno i prilika da se uživo druže s glavnim junacima serije koje tumače Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Miloš Timotijević…

Snimanje je počelo u lipnju u Beogradu, a kako je redatelj Miloš Avramović već ranije najavio, drugoj sezoni pridružila se i međunarodna ekipa. Tako su u Beogradu snimali Eric Roberts, brat slavne Julie Roberts te William Baldwin, a pričalo se da bi jednu od uloga mogla igrati i slavna Monica Belluci, no to još nije potvrđeno.

image

Južni vjetar: Ubrzanje

RONALD GORSIC/CROPIX

Drugi nastavak serije proizašle iz istoimenog hit filma zvat će se ‘‘Južni vetar: Na granici‘‘, a odnosi se na to da glavni likovi, kako bi se reklo pucaju po šavovima i dolaze do granica svojih mogućnosti kada su im životi u pitanju.

Linker
16. travanj 2024 17:47